Bursa'da takdir toplayan örnek proje! Vatandaşlara ücretsiz alışveriş imkanı sunuluyor

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde belediye otoparkının en alt katında kurulan Dost Eli Mağazası, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ücretsiz alışveriş imkanı sağlıyor. Ayakkabıdan, bebek bezine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan mağaza, örnek bir proje olma özelliğini taşıyor.

Bursa'da Orhaneli Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Dost Eli Mağazası" ihtiyaç sahibi vatandaşlar için umut oluyor. Belediye otoparkının en alt katında kurulan mağaza, ücretsiz alışveriş imkanı sunarak büyük bir beğeni topluyor.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ ALIŞVERİŞ İMKANI

Orhaneli Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışıyla başlattığı Dost Eli Mağazası, vatandaşların ücretsiz alışveriş yapabileceği bir platform haline geldi. Ayakkabıdan pantolona, monttan bebek bezine kadar geniş bir yelpazede ürün sunan mağaza, belediyenin hayırsever iş adamları ve firmalardan temin ettiği eşyalarla dolup taşıyor.

SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK BİR PROJE

Konumu itibariyle dikkat çekmeyen ve ikinci el eşyaların yer almadığı Dost Eli Mağazası, ihtiyaç sahibi vatandaşlara gizli bir yardım eli sunuyor. Mağazadan ücretsiz alışveriş yapan 2 binden fazla vatandaş, belediyenin sosyal belediyecilikteki başarısını gözler önüne seriyor.

BAŞKAN AYKURT'TAN SOSYAL BELEDİYECİLİK VURGUSU

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, projenin başarısı hakkında açıklamalarda bulunarak, "Bu hizmetlerimize devam ederken de tek amacımız gönüllere erişebilmek, gönüllere inebilmektir" dedi. Projede belediyenin 1 lira masraf yapmadan hayırsever iş adamları ve firmalardan eşyaları temin ettiğini belirten Aykurt, Dost Eli Mağazası'nın sosyal belediyecilikteki öncü projelerden biri olduğunu vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Keçiören Belediyesi’nin, TÜGVA’nın ardından Yeni Dünya Vakfı’na da ayrıcalık sağladığı ortaya çıktı
ABB duyurdu: Dün başladı ve 21 Mayıs’a kadar devam edecek: Herkese ücretsiz!
ABB, Başkenti turizm merkezine çeviriyor: Yavaş'ın ücretsiz hizmet çağırısı ile herkes akın etti!
ABB Ankara'da sıkça yaşanan su kesintilerine köklü bir çözüm getiriyor: Artık sürekli kesilmeyecek!
Ehliyet Sınavında Usulsüzlük Operasyonu: Kopya Çekenler Suçüstü Yakalandı!