Bursa'da Trafik Kazası: İki Ölü, Bir Yaralı!

Bursa'da yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan araç, karşı şeride geçerek ciple çarpıştı. Kazada Sedat Sungur ve Hasan Alper hayatını kaybederken, cip sürücüsü yaralandı. Soruşturma başlatıldı.

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında, yağış nedeniyle kayganlaşan bir yolun etkisiyle otomobil sürücüsü kontrolü kaybederek karşı şeride geçti ve bir ciple çarpıştı. Kazada Sedat Sungur ve yanındaki Hasan Alper hayatını kaybederken, cip sürücüsü yaralandı. Olayın detayları ve soruşturma süreci merak konusu.

Bursa'da yağış nedeniyle kayganlaşan bir yolda kontrolü kaybeden bir sürücü, refüjü aşarak karşı şeride geçti ve bir ciple çarpıştı. Kazada, Sedat Sungur ve yanındaki Hasan Alper hayatını kaybederken, cip sürücüsü yaralandı.

Kaza, saat 08.00 civarında Düzce'nin Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi'nde meydana geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nda çalışan Sedat Sungur, plakası 61 ABE 166 olan otomobiliyle iş arkadaşı Hasan Alper'i evinden aldıktan sonra yola çıktı. Yıldırım ilçesinden Altınova Mahallesi'nde bulunan iş yerine gitmekte olan Sedat Sungur'un kullandığı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda aşırı hız ve kontrol kaybı sonucu refüje çarptı ve karşı şeride geçti. Bu esnada, Yıldırım istikametine giden Necati Turan'ın kullandığı 16 JMM 55 plakalı ciple çarpıştılar. Kazanın ardından polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, Sedat Sungur ve yanındaki Hasan Alper'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Cip sürücüsü Necati Turan ise ilk müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Necati Turan'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sedat Sungur ve Hasan Alper'in cenazeleri, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.