Bursaspor Başkanı Enes Çelik: “Görevi bırakma dahil her türlü kararı almaya hazırız” Flaş açıklama!

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, Bursa Büyükşehir Meclis Toplantısı'nda yaşananlarla alakalı sosyal medya hesabından serzenişte bulundu. Bursaspor başkanından şok sözler geldi! Bursaspor kulübünde neler oluyor?

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı sırasında olayla ilgili internet sitesinden şikayette bulundu. Başkan Çelik, şunları söyledi: "Eğer bölücülük tohumları ekmek istiyorsak, görevden ayrılmak da dahil her türlü kararı arkadaşlarımızla birlikte almaya hazır olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Bursaspor Başkanı Enes Çelik özel bir açıklama yaptı. İnternet sitesinde Bursa Büyükşehir Belediyesi etkinlikleri hakkında kamuoyunu bilgilendiren Çelik, insanları da uyandırdı. Enes Çelik, Bursaspor'a yapılması planlanan benzin istasyonuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bursaspor için
milyon 426 milyon tamamen silindi. Kalitesi tartışılmaz 12 oyuncunun transfer edilmesiyle takım, "ligin en sevilen kişileri" olarak belirlendi. Kentteki birlik ve beraberlik ruhu sayesinde gelecekte de önemli maddi destekler ortaya çıkacak. Konunun Bursaspor'un geleceğini kurtarmak için planladığımız kalıcı vergi merkezi, AK Parti Meclis Grubu ve TBMM ile ilgili olduğu
nolu Büyükşehir Belediye Meclisi'nde projemize tam destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Bakanım. grup milletvekili, MHP TBMM Grup Başkanvekili ve grubumuz Başkan Yardımcısı Sayın Oktay Yılmaz, "Bize destek veren İsmail Şenol'a ve diğer partilerin meclis üyelerine teşekkür ediyoruz".

"Kalıcı Pazarlar Yaratmalıyız"

Yazılı açıklamada şöyle devam edildi: "Bugün yönetim kurulu toplantımızda Bursaspor konusunu görüştüğümüz Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısını izledik ve diğer yönetim kurulu üyelerine çok üzüldük. Bu güne kadar parti ayrımı yapmadan, bölünmeyi değil, birlik ve beraberliği ön planda tuttuk. Takdir edersiniz ki Bursaspor sonsuza kadar kampanyalarla para toplayamaz. Bir kamu hizmeti şirketi olduğu için kendi kalıcı pazarını kurmalıdır. Bağımsızlık mücadelemizde bizlere destek olan yukarıda adı geçen değerli büyüklerimize de teşekkür ederiz, ancak ayrılık tohumları ekmek istiyorsak istifa dahil her türlü kararı vermeye hazır olduğumuzu saygıyla duyururuz. ve arkadaşlarımız. "

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.