Bursaspor: Salih Dursun artık bizim de evladımız

Galatasaray mücadelesinde takım arkadaşı Cavanda'ya gösterilen kırmızı kartla takımı 8 kişi kalınca hekem Deniz Ateş Bitnel'in elinden kırmızı kartı alarak tekrar hakeme gösteren oyuncu, Türkiye'de gündem oldu.Aynı zamanda...

Galatasaray mücadelesinde takım arkadaşı Cavanda'ya gösterilen kırmızı kartla takımı 8 kişi kalınca hekem Deniz Ateş Bitnel'in elinden kırmızı kartı alarak tekrar hakeme gösteren oyuncu, Türkiye'de gündem oldu.

Aynı zamanda Galatasaray'ın bonservisli oyuncusu da olan Salih Dursun, kırmızı kartlara isyan ettiği bu hareketinin ardından, hakem tarafından oyundan atıldı ama bir çok insanın hislerine tercüman olduğu için "haklı bir kart gördüğü" yorumları yapıldı.

Yine de Salih'e gelen en çarpıcı destek, çok konuşulacak cinsten; çünkü bu destek Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'dan geldi. Yeşil beyazlı ekibin resmi Twitter hesabı, Salih Dursun'a destek mesajı attı.



Tweette; "Salih Dursun Trabzonspor’un değil, artık Anadolu’nun sembolüdür ve artık bizim de evladımızdır" yazan Bursaspor'un bu mesajı binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'un Transfer Çalışmalarında Yeni Adım: Muhammed Cham İmza İçin Gün Sayıyor
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Sporcuların Emeklerini ve Birliği Vurguladı
Göztepe Süper Lig Yolunda İddialı: Transfer Hareketliliği ve Avrupa İlgi Çekiyor
Taraftarlar çıldıracak!: Bayern Münih'in yıldızı Beşiktaş'a geliyor!
Galatasaray'da Transfer Gündemi: Kerem Aktürkoğlu için Yeşil Işık Yanıyor!