Bursaspor’un Eski Başkanı Kani Şen Kalp Krizi Geçirdi! Sağlık Durumu Ciddi

Bursaspor'un Tokat Belediye Plevnespor'u 3-0 mağlup ettiği maç öncesi, eski başkan Kani Şen stadyuma giriş yaparken kalp krizi geçirdi. Şen, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

TFF 3. Lig'de mücadele eden Bursaspor, Tokat Belediye Plevnespor ile oynadığı 3. hafta karşılaşmasını 3-0’lık skorla kazandı. Yeşil-Beyazlı ekibin 40 bin biletli seyirci ile rekor katılıma sahne olan maçı galibiyetle sonuçlanırken, maç öncesinde yaşanan üzücü bir olay sevinci gölgeledi.

Bursaspor’un eski başkanlarından Kani Şen, stadyuma girerken aniden fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Olay, Tokat Belediye Plevnespor maçına girmeye hazırlanan Şen’in stadyumun girişinde yaşandı. Hızla müdahale edilen Kani Şen, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

KULÜP​​​​​​​ YETKILILERINDEN AÇIKLAMA

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Emir Çokçağlayan, sosyal medya hesabından Kani Şen’in durumu hakkında açıklamada bulundu. Çokçağlayan yaptığı paylaşımda, "Taraftarımızın rekor katılımıyla sezona sahamızda galibiyetle başladık. Ancak sevincimiz buruk. Eski başkanlarımızdan Kani Şen, maç girişinde kalp krizi geçirdi ve yoğun bakımda müşahede altında. Durumunu yakından takip ediyoruz. Dualarımız Kani Başkan ile" ifadelerine yer verdi.

KANI ŞEN'IN BURSASPOR’DAKI GEÇMIŞI

Kani Şen, 1998-1999 sezonunda Bursaspor başkanlığı yapmış ve uzun yıllar boyunca kulübün farklı yönetimlerinde görev almış önemli isimlerden biri. Taraftarlar ve camia, Şen’in bir an önce sağlığına kavuşması için dua ederken, eski başkanın durumu yakından takip ediliyor.

​​​​​​​

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.