Buse Terim'in Londra Seyahati Pasaport Krizine Dönüştü! "Bana Geri Dönmemi Söylediler!"

Buse Terim, Roma'dan Londra'ya uçarken pasaportunu kaybetti. Havalimanında panik yaşatan olay sonrası yetkililerin geri dönmesini söylemesiyle büyük bir şok yaşadı. Terim, yaşadığı bu talihsiz anları anlattı.

Geçtiğimiz hafta iş için Roma'dan Londra'ya seyahat eden Buse Terim, havalimanında büyük bir panik yaşadı. Ünlü isim, Londra'ya uçtuğu sırada uçaktaki koltuğun cebine koyduğu pasaportunu kaybetti. Terim, pasaportunu bulamayınca ne yapacağını şaşırdı. Pasaportun kaybolmasıyla ilgili yapılan tüm aramalar sonuçsuz kalırken, havalimanı yetkilileri Buse Terim’e geri dönmesi gerektiğini söyledi. Bu durum, Terim’in seyahatini adeta kabusa çevirdi.

Yaşadıklarını paylaşan Terim, "Pasaportumu uçakta koyduğum yeri çok net hatırlıyorum. Ancak maalesef bulunamadı. Uçağa bindiğimde her şey yolundaydı, fakat indiğimde pasaportum ortadan kaybolmuştu. Yetkililer önce geri dönmem gerektiğini söyledi, bu da bana oldukça heyecanlı anlar yaşattı" dedi.

Terim’in pasaportunun fotoğrafı telefonunda olduğu için, havayolu görevlileri kimliğiyle birlikte vizelerini sistem üzerinden kontrol ederek kapıda geçiş izni verdi. Roma’dan Londra’ya giriş yapan Terim, aynı şekilde çıkış işlemlerini de sorunsuz tamamladı.

Olayı anlatırken yaşadığı paniği dile getiren Terim, "Pasaportumu uçaktaki koltuğun gözüne koyduğumdan çok emindim fakat bir türlü bulunamadı. Artık yeni pasaportumla yeni seyahatlere çıkmayı umuyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.