Butter şarkısı YouTube rekorunu kırdı

BTS’nin yeni Şarkısı ‘Butter” 13 dakikadan kısa sürede 10 Milyon görüntülemeyle YouTube rekorunu kırdı. YouTube’da en hızlı 10 milyon görüntüleme rekoru, daha önce yine BTS’in 2020 hiti “Dynamite” tarafından kırılmıştı.

BTS, yeni şarkısını YouTube’da yayınladı ve önceki müzik videoları gibi, ilk çıkışından kısa bir süre sonra izlenme sayısı rekorunu kırdı. “Butter” başlıklı video, yalnızca 13 dakikada 10 milyon görüntülemeyi aşan YouTube tarihindeki en hızlı video oldu. Video, paylaşıldıktan sonraki ilk yedi saatte 53 milyon görüntülemeyi aştı ve 5,4 milyondan fazla YouTube kullanıcısı tarafından beğenildi. En hızlı 10 milyon görüntülenme rekoru, daha önce Ağustos 2020’de prömiyeri yapılan grubun bir önceki hiti “Dynamite” tarafından yapıldı.

“Dynamite” 21 dakikada 10 milyon görüntülemeyi başarmıştı. Bu tamamen İngilizce olarak yayınlanacak BTS’ ilk şarkısı olmuştu ve olmaya devam etti büyük. “Butter” şarkısı ile grup bunu geçmeye hazır görünüyor.

Şaşırtıcı rakamlar, bir içerik dağıtım ve yönetim platformu olan PopBase tarafından yayınlandı ve YouTube resmi rakamları birkaç gün içinde yayınlayacak.

K-pop grubu Salı günü YouTube’da yeni şarkının resmi tanıtımını yayınlamıştı. 23 saniyelik teaser , lansmanından sonraki 45 dakika içinde 1 milyon beğeni toplayan bir kaçak hit oldu. Bir müzik videosu teaser’ı en son 1 milyon beğeni aldığında – yine – BTS’in geçen Kasım ayında çıkan “Life Goes On” u oldu.

PopBase, BTS’in yeni başarısını ilan ettikten sonra, bazı Twitter kullanıcıları akıllara durgunluk veren rakamlarla bu başarısını paylaşırken sosyal medya kanallarından da şarkının tekrar tekrar izlenilmesi konusunda teşviklerde bulunuldu.

Apple Watch 7 serisi nasıl olacak?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Yapay zekayla beraber hayatımıza girecek metal yaka kavramı
Tüm meslekleri etkisi altına aldı: İşte yapay zekayı en çok kullanan sektörler!
İkinci Türk astronot 8 Haziran'da uzaya yola çıkıyor!
TikTok, ABD Hükümetine Karşı Dava Açtı!
iPad Air, Pro, Pencil Pro ve Magic Keyboard: Fiyatlar Belli Oldu!