Büyük Felaket: 2 Sağlık Çalışanı Kazada Yaşamını Yitirdi!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde meydana gelen feci bir trafik kazasında, kamyonetle çarpışan otomobilde bulunan Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanları Cuma Arat (24) ve Havva Kaplan (29), hayatlarını kaybetti. Kazada kamyonette bulunan 3 kişi ise yaralı olarak kurtuldu.

Denizli'den Muğla istikametine seyir halinde olan bir kamyonet ile kavşaktan dönmek isteyen bir otomobil arasında saat 20.30 sularında meydana gelen çarpışma, Ortaköy'ü yasa boğdu. Kamyonetin plakası 06 EDE 490 olan aracı, sürücüsü Andaç Güven yönetimindeydi. Diğer araç ise Cuma Arat'ın kullandığı 07 BJC 625 plakalı otomobildi.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki tarlaya uçarak büyük bir hasara neden oldu. Olay yerine çağrılan 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri tarafından yapılan kontrolde, araçtaki Cuma Arat ile Havva Kaplan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Cuma Arat ve Havva Kaplan'ın, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sekreter olarak görev yaptığı öğrenildi.

Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Andaç Güven ile araçta bulunan 2 kişi ise hızla çevredeki hastanelere sevk edildi. Kaza yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edilerek olayın kontrol altına alınması sağlandı.

Cuma Arat ile Havva Kaplan'ın cansız bedenleri, kaza yerinde yapılan inceleme sonrasında otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Türkiye Haberleri

İzmir'de Sokak Tartışması Kanla Bitti: Hastane Çalışanı Yaşamını Yitirdi
Çöp konteynerine atılan çuvaldan 6 köpek yavrusu çıktı
Canlı yayında 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullanan kadına gözaltı
Depremzede Orhan Erdoğan kimseye sesini duyuramadığı için yaşamına son verdiği ortaya çıktı
HPV aşısı nedir ve ücretsiz HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?