‘Büyük Filistin Mitingi’ bugün gerçekleşecek: Erdoğan’dan sosyal medya çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı mitinge Cumhur İttifakı liderleri de katılacak.

AKP, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda saat 16.00’da Büyük Filistin Mitingi düzenlenecek. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Cumhur İttifakı’ndaki partilerin Genel başkanlarının da iştirak edeceği mitinge dünyadan da sanatçılar katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı mitinge Cumhur İttifakı liderleri de katılacak.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal da alanda yerini alacak. Ayrıca mitinge pek çok farklı ülkeden Devlet Adamları ve Hükümet Temsilcileri da katılacak.

Mitingde, sanatçılar, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, medya, sanat, spor, kültür ve iş dünyasından çok sayıda isim de olacak. Yusuf İslam, Maher Zain ve Ömer Karaoğlu etkinlikte sahne alacak.

Erdoğan’dan davet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, vatandaşları İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bugün düzenlenecek “Büyük Filistin Mitingi’ne davet etti.

Erdoğan, paylaşımında şunları kaydetti;

“Gazze’ye yönelik sürekli artan ve dün gece yoğunlaşan İsrail bombardımanları yine kadınları, çocukları, masum sivilleri hedef almış, yaşanan insani krizi derinleştirmiştir.

İsrail derhâl bu cinnet halinden çıkmalı ve saldırılarını durdurmalıdır.

Tüm kardeşlerimi bugün, bu çağrılarımızı daha güçlü yapacağımız, İsrail zulmü karşısında Filistin halkının yanında olduğumuzu haykıracağımız Büyük Filistin Mitingi’ne, İstanbul Atatürk Havalimanı’na davet ediyorum. “

Politika Haberleri

TBMM'de öğretmen atama krizi! CHP Milletvekilinin soru önergesi 'kişisel' bulunarak geri çevrildi
Direne direne var olduk direne direne kazanacağız
Ekrem İmamoğlu’ndan kendi yöneticisine özelleştirme tepkisi:
Cumhurbaşkanı affından yararlandı
Örtülü Faşizm Yasası geliyor