Büyük indirimlerle sıfır araç satışları artırıyor: 300 bin liraya kadar indirim!

Araba almak isteyenler için harika bir fırsat! Otomobil satışlarının düşmesiyle birlikte otomobil firmaları büyük indirimler ve kampanyalarla sıfır otomobil almayı daha erişilebilir hale getirdi. Artık 300 bin liraya kadar indirimler sunuluyor.

Son dönemde yükselen otomobil fiyatları ve satışlardaki düşüşler, otomobil firmalarını harekete geçirdi! Sıfır araç satışlarını artırmak için büyük kampanyalar başlatıldı. Türkiye otomotiv sektöründe yaşanan satış düşüşleriyle birlikte firmalar, muazzam indirimler sunarak tüketicilere cazip fırsatlar sunuyor. Artık 300 bin TL'ye kadar varan indirimlerle sıfır otomobile sahip olma hayali, çok daha ulaşılabilir hale geldi!

NEDEN BU KADAR BÜYÜK İNDİRİMLER?

Otomotiv sektörü, geçen yıl rekor satış rakamlarına ulaşmasının ardından 2023'te vergi ve kur artışlarıyla karşı karşıya kalarak zorlu bir sürece girdi. 1 milyon TL'nin altında otomobil bulmak neredeyse imkansız hale gelirken, bu durum satışlarda hızlı bir düşüşe neden oldu. Bu zorluklar, otomobil firmalarını büyük indirimlere ve çeşitli kampanyalara yönlendirdi.

HANGİ KAMPANYALAR VAR?

Otomobil markaları, kredi, takas ve nakit indirimleri gibi çeşitli kampanyalar sunuyor. Bazı bayiler, liste fiyatının altında satış yaparak, indirim oranlarını bazı modellerde %20'ye kadar çıkarabiliyorlar. Bu da 300 bin TL'ye varan indirimlerle hayalinizdeki otomobile sahip olma fırsatını sunuyor.

İKİNCİ EL PİYASASI NE DURUMDA?

İkinci el araç piyasasında ise fiyatlar nispeten dengelenmiş durumda. Ocak-Nisan döneminde fiyatlar yalnız %2,24 arttı.

UZMANLAR NE DİYOR?

İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, bayilerin ellerindeki stokları eritmek için büyük indirimler yaptığını ve bu kampanyaların yıl sonuna kadar devam edebileceğini ifade etti. Ayrıca, Avrupa Birliği'nin 7 Temmuz'dan itibaren GSR tescili olmayan araçların satışını yasaklayacak olmasının da firmaları stokları eritmeye zorladığını belirtti.

SIFIR OTOMOBİL ALMAK İÇİN EN İYİ ZAMAN!

Eğer sıfır otomobil almayı düşünüyorsanız, şimdi tam zamanı! Büyük indirimlerden yararlanarak hayalinizdeki araca daha uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.