Büyük umutlarla transfer edilen Zaha, Galatasaray'a veda

Ankaragücü engelini 0-3 ile geçerek liderliğini sürdüren Galatasaray, sezon sonunda yıldız ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Aslan'ın yıldız isminin İngiltere'ye transfer olması bekleniyor.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasındaki maçta Ankaragücü'nü 0-3 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Ancak, sezon sonunda yıldız ismi Wilfried Zaha ile yolların ayrılacağı konuşuluyor. Yaz transfer döneminde bedelsiz olarak transfer olan Fildişili futbolcu, sezon başından bu yana beklenen performansı sergileyemeyince takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

PERFORMANSININ BEKLENTİLERİN ALTINDA

Okan Buruk'un yönetiminde şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, gelecek sezon planlamalarına şimdiden başlamış durumda. Bu kapsamda, Zaha'nın performansının beklentilerin altında kalması ve ilk 11'deki yerinin garanti olmaması, takım içinde belirsizliğe neden oldu. İngiliz basınına göre, West Ham ve Aston Villa devre arasında Zaha'nın transferi için girişimde bulunsa da başarılı olamadı.

31 yaşındaki Fildişili futbolcunun ayrılık konusuna sıcak baktığı ve İngiltere'ye dönmeyi düşündüğü iddia ediliyor. Bu sezon forma giydiği 32 maçta 10 gol ve 5 asistle oynayan Zaha'nın güncel piyasa değeri 17 milyon euro. Sarı-kırmızılıların, yüksek bir bonservis bedeli talep etmeleri durumunda Zaha'nın ayrılığına onay verebileceği belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Dursun Özbek'in o sözleri olay! ''Ali Koç'un Yanında Silahlı Adamlar Vardı''
Arda Kardeşler'i kimin aradığı ortaya çıktı!
Tekirdağ'da 19 Mayıs Gençlik Haftası Atletizm Yarışları Tamamlandı
Fatih Terim gitti şampiyon belli! Fatih Terim'in Ardından Başarı!
Yunanistan'da bu sezonun şampiyonu 80 puanla PAOK oldu!