Büyük yalan ortaya çıktı Türkiye'yi ayağa kaldıran cinayette şok gerçek!

Evinde gözaltına alınan katik zanlısı Avcı, emniyette verdiği ilk ifadesinde genç kadının kendisini tehdit ettiği için öldürdüğünü öne sürerek, “Pınar ile ilişkimiz vardı, ‘Eşine söylerim’ diye sürekli tehdit ediyordu," demişti. Büyük yalan ortaya çıktı.

Evinde gözaltına alınan katik zanlısı Avcı, emniyette verdiği ilk ifadesinde genç kadının kendisini tehdit ettiği için öldürdüğünü öne sürerek, “Pınar ile ilişkimiz vardı, ‘Eşine söylerim’ diye sürekli tehdit ediyordu, para istiyordu. O gün de para istedi." demişti. Büyük yalanı Gültekin'in ağabeyi ortaya çıkardı. 

Muğla’da kaybolduktan 5 gün sonra ormanlık alanda cansız bedeni bulunan Pınar Gültekin’in Ağabeyi Vedat Gültekin Cemal Metin Avcı'nın kardeşine kendini bekar olarak tanıttığını söyledi. 

Gültekin, "Kardeşim evli olduğunu öğrenince, bir daha kendisini aramamasını söylüyor ancak zanlı kardeşimin peşini bırakmıyor. ifadelerini kullandı.

Pınar Gültekin'in ağabeyi Vedat Gültekin, kardeşi Pınar'ın katil Cemal Metin Avcı'nın evli olduğunu bilmediğini belirterek, "Bugün benim kardeşimin başına geldi, yarın başkasının annesinin, kardeşinin başına gelebilir. Bu sene zaten son senesiydi. İki dersinden kalmıştı. Derslerini verip, bayramda evine gelecekti. Kimseye zararı olmayan biriydi. Özgecan Aslan gibi o da masum biriydi, erkek katliamına kurban gitti" dedi.  

"CANAVARCA"

Gültekin’in babası Sadık Gültekin gazetecilere, kızının 6 yıldır üniversite eğitimi için Muğla’da olduğunu söyledi. Kızının canavarca, vahşice öldürüldüğünü belirten Gültekin, “Kızımın cenazesini almaya geldim. DNA testi için 15 gün burada bekleyeceğimizi söylüyorlar” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Hızlı kilo vermek istiyorsanız 3 beyazdan uzak durun!
Bu şekilde saklayan muzu 1 ay taptaze tutuyor!
5 Mayıs 2024 Günlük burç yorumu
Sevgilinizin sizi aldattığını nasıl anlarsınız? Sosyal medyada "Bunu deneyin" diyerek paylaştı!
Bu besinler mutluluk hormonlarını tavan yaptırıyor!