Büyükekşi, Fenerbahçe-Trabzonspor maçındaki olaylar hakkında ilk değerlendirmesini yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, tartışmalı Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, "Maalesef istemediğimiz vakalarla karşılaştık. İki kulübümüze de geçmiş olsun diyoruz," sözlerini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, tartışmalı Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, "Maalesef istemediğimiz vakalarla karşılaştık. İki kulübümüze de geçmiş olsun diyoruz," sözlerini söyledi.

Büyükekşi, TFF'nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı ve tüm profesyonel kulüplere katılımları için teşekkür etti, "Ramazan ayının başında kulüplerimizin değerli temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya gelmek istedik. Yarın Milli Takımımız ile Macaristan'a hareket ediyoruz. Cuma günü Macaristan Milli Takımı ile maç yapacağız. Daha sonra Viyana'ya geçeceğiz, Avusturya Milli Takımı ile de salı günü oynayacağız" ifadelerini kullandı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 17 Mart'ta oynanan Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki maçla ilgili de konuştu.

Büyükekşi, şunları söyledi:

"Bu mübarek günlerde, özellikle hafta sonu oynanan maçta maalesef istemediğimiz vakalarla karşılaştık. İki kulübümüze de geçmiş olsun diyoruz. Türkiye'nin bu mübarek Ramazan ayında dostluk, sevgi ve kardeşliğe çok ihtiyacı var. Hepimizin bu mevzuda tüm profesyonel, amatör liglerde daha dikkatli olması gerekiyor. Taraftarlar iki dudağımızdan çıkacak laflara çok saygınlık ediyor, onları yönlendiriyoruz. Bu yüzden söylemlerimizde daha dikkatli davranmamız gerekiyor. Neticede futbol bir temaşa oyunu, dostluk, kardeşliğe çağrı yapan oyun. Keyif alınması gereken bir oyun. Bizim de sizden ricamız gençlerimizi, özellikle bu mevzuda, kesinlikle holiganlığa karşı, şiddete karşı, teröre karşı uyanık olmaya davet etmemiz lazım. Ben ve Yönetim Kurulumuz bu gece sizlerle birlikte olmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz, sağ olun var olun. Allah kabul etsin."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler gollerine devam ediyor: Real Madrid Granada'yı 4-0 mağlup etti
Cristiano Ronaldo, Avrupa'ya Dönüş Biletini Aldı!
Real Madrid'de Arda Güler rüzgarı esmeye devam ediyor: Bir gol daha attı!
Beşiktaş, Rachid Ghezzal İle Yollarını Ayırıyor
Eski Futbolcu Tijani Babangida'nın Kardeşi Trafik Kazasında Kaybetti, Tijani Ağır Yaralı!