Büyükekşi'den Montella'ya destek geldi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Milli formaya gönül vermiş futbolcularımızın hepsi bizim için çok değerlidir. Kadro tercihleri de futbolcularımızın fiziksel durumları ve maçın taktiği gibi konular teknik heyetimiz tarafınca belirlenmektedir"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF'nin resmi internet sitesinde EURO 2024 tahminini açıkladı.

Milli takım antrenörü Vincenzo Montella'ya güvendiğini ifade eden Büyükekşi, şunları söyledi: "Milli takım formasına gönül veren tüm futbolcularımız bizim için çok değerli. Takım tercihleri, futbolcuların fiziki durumları, taktikleri gibi şeyler. Oyunun gidişatının teknik komitemiz ve teknik kadromuz tarafından belirlendiğini ve geçen yıl olduğu gibi "oyuncuların uyum içinde çalışmaya devam ettiğini" söyledi. Futbol tarihimiz boyunca futbolumuz, bugün olduğu gibi, milli takımımızın kendi beklentileri doğrultusunda başarılı olmasını istemeyen çıkar sahipleri tarafından tehdit altında kalmıştır. Dün olduğu gibi bugün de milli değerlerden yoksun insanlar bir kez daha sahneye çıktılar ki, milli takımımızın milletimizi kutuplaştıran gruptan çıkmasını istemiyorlar. Buna tüm kalbimizle inanıyoruz; Ay Yıldızlı formayı giyen, milli ruhumuzu taşıyan 'Evlat'ımız, başarısıyla bizden olmayana ihanet ediyor. Milli takımımızın tüm oyuncularına ve teknik kadrosuna her zaman güvendik ve güveniyoruz. Tarihte ilk kez lider olarak girdiğimiz ve tarihte ilk kez galibiyetle başladığımız bu turnuvada, inşallah 16 yıl sonra tekrar gruptan çıkarak tarih yazmaya devam edeceğiz."

Türkiye, EURO 2024 F Grubu 2. maçında Portekiz'i 3-0 mağlup etti.

Takımın teknik direktörü Montella, maç sonrası sert eleştiriler alsa da, Arda Güler'e karşı tavrının resimlerinin internette yayılması nedeniyle sert eleştirilere maruz kaldı. kamp.

Ayrıca TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve milli takım patronu Hamit Altıntop da eleştirilerin odağında..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.