BYD’nin amiral gemisi ile tanışın! Avrupa’da ilk Türkiye deneyimleyecek!

Çinli otomobil üreticisi BYD, otomotiv sektörüne yeni bir soluk getirerek Türkiye'de yeni bir araçla yollara çıkıyor. 1080 kilometre menzile sahip olan ve 5 yıldızlı güvenlik onayı alan bu araç, hem dış görünümü hem de performansıyla dikkat çekiyor.

Kasım ayında Atto 3 modeliyle Türkiye'de yer alan BYD, şimdi ise hibrit model Seal U Modeli ile piyasada kendine yer buluyor. D-SUV segmentinde konumlanan aracın fiyatı, 2.090.000 TL gibi uygun bir rakamla sunuluyor. 15 Nisan'da Türkiye'de yollara çıkan bu araç, rekabetçi fiyatıyla büyük ilgi görüyor.

ŞEHİR İÇİ KULLANIMLARDA MENZİL 110 KİLOMETRE

Seal U, 1.5 litrelik benzinli motora sahip olup, 145 kW gücündeki elektrikli motoruyla güç ve tasarrufu birleştiriyor. Hibrit sistem sayesinde araç, 100 kilometrede sadece 0.9 litre benzin tüketiyor. Blade Batarya ile donatılan araç, tek şarjla 80 kilometrelik elektrikli sürüş menzili sağlıyor. Şehir içi kullanımlarda menzil 110 kilometreye kadar yükselirken, toplam menzil 1080 kilometreye kadar ulaşıyor. Bu özellikleriyle uzun yolculuklar için ideal bir performans sunuyor.

BYD Seal U, EuroNCAP testlerinden 5 yıldız alarak güvenli sürüş deneyimini de kanıtlıyor. 15 Nisan 2024 tarihinde Türkiye'de satışa sunulan bu model, Avrupa'da ilk deneyimi yaşayan ülke olarak Türkiye'yi seçiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı
CUPRA Mayıs ayında faizleri sıfırladı ve Leon ile Formentor modellerinde indirim fırsatı sunuyor!