Cafer Andıç; "Uluslararası Modaya Yön Veriyoruz"

Ünlüleri moda kumaşçısı olarak ünlenen Cafer Andıç, tasarımlarıyla modaya yön veriyor.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Evos Angels Gecesi ödül töreninde “ En İyi Moda Kumaşçısı” olarak ödül alan Cafer Andıç, “ Kumaşlarım ve tasarımlarımla hala pek çok ünlü markaya destek oluyorum. Bu ödül de bunu taçlandıran en güzel armağan oldu. Artık dünyada olduğu gibi ülkemizde de bir kumaş modası var. Bunun öncülerinden biri olmak ve bu modaya yön verebilmek beni mutlu eden ve onore eden bir durum.” Dedi.

Cafer Andıç, ünlülerin moda kumaşçısı olarak geçen yıl da aldığı ödülle adından sıklıkla söz edilmesine neden olmuştu. Önümüzdeki günlerde Çırağan Sarayı’nda büyük ve kapsamlı bir kumaş defilesine imzasını atacak. Ünlü modacı defile hakkında konuşurken heyecanını da gizleyemedi.

Cafer Andıç, bu büyük organizasyon ile ilgili olarak,” Bu yıl tekstil alanında ülkemiz, büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Bu çok kapsamlı ve büyük bir kumaş defilesi olacak. İlki 1970 yılında Paris’te gerçekleştirildi bu defilenin. O zamandan bu zamana ilk defa gerçekleşecek olan defile dünyada büyük yankı uyandıracak. Ünlü markalar ürün ve tasarımlarıyla defileye katkı sağlayacaklar. Büyük TV kanalları sponsorumuz oldu. Defilenin tamamı dünyada pek çok ülkede canlı yayınlanacak. Çok heyecanlı ve gururluyum. Bir diğer taraftan da çok büyük bir sorumluluk aldığımın farkındayım. Ama her şey çok güzel olacak.” Diyerek açıklamalarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Göbek atarak fenomen olan Cengiz’in kazancı dudak uçuklattı
Ebru Şancı, Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasını eleştirdi
Düğün tarihleri belli oldu: Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor
El ele görüntülendiler: Reyting rekortmeni dizideki aşk gerçeğe döndü
Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı