Çağatay Ulusoy'un Başrolünde Olduğu 'Kübra' Dizisi İkinci Sezon Onayını Aldı

Netflix'in büyük ilgi gören dizisi "Kübra", Çağatay Ulusoy'un başrolde yer aldığı sıra dışı hikayesi ve etkileyici kurgusuyla izleyicileri büyülemeye devam ediyor. İlk sezonun ardından yayımlanmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen dizi, ikinci sezon onayını aldı.

Netflix'in büyük ilgi gören dizisi "Kübra", başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı ve Afşin Kum'un romanından uyarlanan bir Taylan Biraderler yapımıdır. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan dizi, yayımlanmasının üzerinden yaklaşık 2 hafta geçtikten sonra ikinci sezon onayını aldı. Yapımcılığını Onur Güvenatam'ın üstlendiği "Kübra", Haziran ayında izleyicilerle buluşacak.

Dizinin ikinci sezonunda başrolde yer alan Çağatay Ulusoy'a, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan, Meriç Rakalar, Deniz Işın, Onur Ünsal, Mehmet Çağrı Çıtanak ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi başarılı isimler eşlik edecek. Gökhan'ın inancını sorgulayan dizi, seyircileri semavi inancın gücüyle alınan kararların bedelleriyle buluşturacak. Gökhan, düşmanlarından ziyade sevdikleri ve kendi içsel mücadelesiyle baş etmek zorunda kalacak. "Kübra", yeni sezonuyla dikkat çeken kurgusu ve sürükleyici hikayesiyle merak uyandırıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Afra Saraçoğlu'nun ödül törenindeki rahatsızlık anları gündeme oturdu!
Gizlice Evlenen Görkem Sevindik ve Kübra Siyahdemir Anlaşmalı Boşandı
Tamer Karadağlı Şahan Gökbakar'ın adını duyunca sinirlendi
Cem Yılmaz bir aşkı daha bitti iddiası
Afra Saraçoğlu’nun okul hayatıyla ilgili eleştirilere annesinden tepki geldi