Çağlar Ertuğrul'dan Oscar'daki tokatla ilgili yorum

Bu yıl 94'üncüsü düzenlenen Oscar Ödülleri, üç yılın ardından ilk kez sunuculu gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Törende ödüllerden çok sahnede yaşanan olay konuşuldu.

Ünlü komedyen Rock, Will Smith'in eşinin saç kıran hastalığı nedeniyle kazıttığı saçlarıyla ilgili espriler yapınca oldukça sinirlenen oyuncu sahneye çıkarak tokat attı. Yayıncı kuruluş olay esnasında programın sesini kapattı.

Tokat attıktan sonra yerine dönen Will Smith, sahneye doğru "Karımın adını ağzına alma" diye bağırdı.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL'DAN İLGİNÇ YORUM

47. Altın Kelebek Ödülleri’nde meslektaşı Tamer Karadağlı'ya yaptığı göndermeyle gündem olan Çağlar Ertuğrul, Oscar töreninde yaşananlarla ilgili ilginç bir yorumda bulundu.

Çağlar Ertuğrul sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir sonraki ödül törenimde kullanmak üzere güzel espri çıktı" ifadelerini kullandı. 

NE OLMUŞTU?

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni'nde oyuncular Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında geçen diyalog gündem olmuştu. Yalçın'ın konuşması sırasında Tamer Karadağlı, saatine bakarak ve çeşitli mimikler göstererek sıkıldığını belli eden tavır sergilemiş, bir süre sonra ise konuşması devam eden Yalçın'a ödülünü uzatmıştı. Bunun üzerine Yalçın ise "Kim verdi ödülü? Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullanmıştı.

TAMER KARADAĞLI'YA GÖNDERMEDE BULUNDU

47'ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri’nde Çağlar Ertuğrul, Tamer Karadağlı'ya yaptığı göndermeyle çok konuşulmuştu. 

Konuşması esnasında bir anda dönerek arkasını kontrol eden Ertuğrul, herkesi şaşırtırken "Birisi mimik yapıyor sandım arkamda" ifadelerini kullandı. O sırada sunucu Cem Davran ise "Bu o törenlerden değil, bak ne güzel kenarda duruyor" yorumunda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Göbek atarak fenomen olan Cengiz’in kazancı dudak uçuklattı
Ebru Şancı, Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasını eleştirdi
Düğün tarihleri belli oldu: Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor
El ele görüntülendiler: Reyting rekortmeni dizideki aşk gerçeğe döndü
Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı