Çağlar Ertuğrul'dan Şeyma Subaşı açıklaması

Başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul, Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin Subaşı için uçak kapatmasını ti'ye almıştı. Oyuncu, konu hakkında ilk kez açıklama yaptı.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Çağlar Ertuğrul, önceki gün sevgilisi Kayla Manukyan ile birlikte Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülendi.

Rol aldığı dizi ile ilgili konuşan Ertuğrul, "Seyircinin desteği çok hoşumuza gidiyor. Diziye olan ilgi çok güzel. Çekimler için yarın Ankara'ya döneceğim" dedi.

"GÖNDERME YAPMADIM"

Muhabirlerle sohbet eden ünlü oyuncuya, gazeteciler, "Sosyal medya hesabınızdan Şeyma Subaşı ve Mısırlı milyarder sevgilisine yaptığınız gönderme gündem oldu. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusunu yöneltti.

33 yaşındaki Çağlar Ertuğrul, konuyla ilgili, "Ben ona gönderme yapmadım. Ben sadece Mortal Kombat'ı izlemek istediğimiz belirttim" ifadelerini kullandı.

NE DEMİŞTİ?

Ertuğrul, Subaşı hakkında çıkan haberlerin ardından, "Katrilyarder Mısırlı sevgiliden rica etsek, sinema salonu kapatır mı? Yeni 'Mortal Kombat'ı büyük perdede izlemek istiyorum" diye tweet atmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Yaşar Alptekin'den giyimini eleştirenlere cevap: Peygamber Efendimiz yaşasaydı böyle giyinirdi
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı
Bir dizi için daha final kararı alındı
Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu
Serpil Çakmaklı yıllar sonra her şeyi itiraf etti: Aldatıldığımı gözlerimle gördüm