Çağlar Söyüncü İçin Roma ve Fulham Arasında Transfer Yarışı: 20 milyon euroluk teklif

Atletico Madrid'de başarılı performans sergileyen Çağlar Söyüncü, Roma ve Fulham'ın transfer radarında! Roma, kiralama planı yaparken, Fulham 20 milyon euro teklifiyle milli stoperi kadrosuna katmaya çalışıyor. Transfer dedikoduları futbol dünyasını heyecanlandırıyor!

İspanya'nın Atletico Madrid takımında başarılı bir kariyere sahip olan Çağlar Söyüncü, transfer dedikodularının odağında. Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma ve Premier Lig ekibi Fulham, milli stoperi kadrolarına katmak için çaba sarf ediyor.

Ocak ayında savunmalarını güçlendirmek isteyen Serie A temsilcisi Roma, Juventus'un genç stoperi Dean Huijsen'i kiralık olarak transfer etti. Ancak, İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre, Roma Sportif Direktörü Tiago Pinto, savunmaya bir takviye daha yapmayı hedefliyor ve gözleri Atletico Madridli Çağlar Söyüncü'ye çevrildi.

Ancak, Çağlar'ı kiralık olarak kadrolarına katma isteği nedeniyle transferin kolay olmadığı belirtiliyor. Haberde, Türk futbolcunun transfer döneminin son haftasına kadar mevcut takımında kalması durumunda, Roma'nın onu kiralama şansına sahip olabileceği yorumu yapıldı.

Öte yandan, Premier Lig ekibi Fulham'ın da milli stoperi transfer etmek istediği iddia edildi. Di Marzio'ya göre, İngiliz kulübü Çağlar Söyüncü için yaklaşık 20 milyon euro civarında bir teklifte bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist