Çağlar Söyüncü'den Jose Mourinho itirafı geldi!

Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe'ye transferi ve sakatlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. A Milli Takım'a başarılar dilediği konuşmasında, Jose Mourinho ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü dönemde, Çağlar Söyüncü bir basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı. Sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çağlar, ayrıca Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hakkında da görüşlerini paylaştı.

"1 HAFTA DAHA TAKIMDAN AYRI ÇALIŞACAĞIM"

Çağlar Söyüncü, sakatlık durumuyla ilgili soruya yanıt verirken, "MR sonucumda küçük bir bulgu var. Şu anda takım arkadaşlarımla aynı seviyede değilim. Risk almadan tedaviye devam edeceğiz. Teknik direktörümüz ve doktorumuzla görüştük. Bir hafta daha ayrı çalıştıktan sonra takımla birlikte olacağım," şeklinde konuştu.

"HOCAMIZIN BENİ İSTEDİĞİNİ BİLİYORDUM"

Çağlar Söyüncü, Jose Mourinho'nun kendisi Leicester City'de oynarken Tottenham'la karşı karşıya geldiklerini belirterek, "Leicester - Roma maçında teknik direktörümüzle karşılaştık. Mourinho'nun beni istediğini biliyordum. Fenerbahçe'ye transfer olunca çok mutlu oldum ve bu fırsatı kaçırmadan buraya geldim," şeklinde konuştu.

"HOLLANDA'YI GEÇERİZ"

Çağlar Söyüncü, milli takımdaki arkadaşlarına başarılar diledi ve şunları söyledi: "Montella hocamızı ve milli takımdaki arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Grup aşamasını geçtik ve sonrasında Avusturya'yı eledik. Harika bir performans sergiliyorlar. Ben orada olamadığım için üzgünüm ama her şeyin bir hayır olduğuna inanıyorum. Hollanda'yı da geçeceğimize inanıyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.