Çağlar Söyüncü'den şok eden Jose Mourinho yorumu!

Çağlar Söyüncü'den gelen o itiraf şok etti! Fenerbahçe'nin bonservisini aldığı Çağlar Söyüncü, sakatlığıyla ilgili açıklamalar sırasında teknik direktör hakkında da konuştu. Konuşmasında A Milli Takıma başarılar dileyen Söyüncü, Jose Mourinho ile iligili itirafta bulunmuş oldu.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Çağlar Söyüncü, düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtladı. Sağlıktan bahseden Çağlar, F.Bahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hakkında da konuştu.

"TAKIMDA İKİNCİ HAFTA YOLA ÇIKIYORUM"


Çağlar Söyüncü, sakatlık durumuyla ilgili soru üzerine ise şunları söyledi: "Doktorlarımla konuştuğumda MR'ımda küçük bir resim belirdi. Şu anki takım arkadaşlarımla aynı seviyede risk almadan risk almaya devam edeceğiz. Öğretmenimiz ve doktorumuzla randevulaşıyoruz. Bir hafta daha takımdan ayrı çalışacağım, ardından takımla birlikte olacağım." , "Ben Leicester'dayken koçumuz da Tottenham'daydı. "Leicester - Roma" adlı konferans liginde birbirimize karşı yarıştık. Beni istediğini biliyordum. F.Bahçe'ye geldiğim için çok mutlu oldum. "Fenerbahçe'ye hiç düşünmeden gittim" dedi..

Arkadaşlarına milli takımda başarılar dileyen Söyüncü, şöyle konuştu: "Teknik Direktörümüz Montella'yı ve milli takımdaki arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Başarılı olduk. Gruptan çıkıp Avusturya'yı yenmek için çok iyi mücadele ediyorlar. Üzgünüm orada değildim ama her şeyin bir hayırı var. "Hollanda'nın da ilerisinde olduğumuzu düşünüyorum" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.