Çağlar Söyüncü'nün sahalara döneceği maç belli oldu!

Fenerbahçe'nin milli stoperi Çağlar Söyüncü, sakatlığını atlatarak sahalara dönüyor. Tedavi süreci tamamlanan 28 yaşındaki oyuncu, bireysel idmanlara başladı. Sakatlığı nüksetmezse, 20 Ekim'de Samsunspor ile oynanacak maçta kadroda olacak.

Fenerbahçe'nin milli stoperi Çağlar Söyüncü, sakatlığını atlatarak 20 Ekim'de Samsunspor ile oynanacak maçta kadroda olmayı hedefliyor. Tedavi süreci tamamlandı ve bireysel idmanlara başladı.

Fenerbahçe'nin Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Çağlar Söyüncü'nün adalesinde kanama ve ödem tespit edildi. 28 yaşındaki savunmacının sahalara dönüş tarihi ise netleşti.

Fenerbahçe'de teknik direktör José Mourinho'nun güvendiği isimlerden biri olan Çağlar Söyüncü, sakatlığı nedeniyle Twente maçında forma giyememişti. Fanatik'te yer alan habere göre, milli stoperin tedavisi tamamlandı.

Bireysel idmanlara başlayan Çağlar Söyüncü'nün, en geç önümüzdeki hafta takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. Eğer sakatlığı nüksetmezse, 20 Ekim'de Fenerbahçe'nin Samsunspor ile yapacağı maçta kadroda yer alacak.

Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe formasıyla toplamda 12 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 1 gol katkısı sağladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.