Cahil dekandan mezunlara hakaret

İletişim Fakültesi mezunlarının ortaöğretim müfredatında yer alan Medya ve Okuryazarlığı dersini verme yönündeki taleplerine Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergün Yıldırım, hakaretle yanıt verdi....

İletişim Fakültesi mezunlarının ortaöğretim müfredatında yer alan Medya ve Okuryazarlığı dersini verme yönündeki taleplerine Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergün Yıldırım, hakaretle yanıt verdi. Twitter adresinden açıklama yapan Prof. Dr. Ergün Yıldırım, “İletişim mezunları bir orta öğretim dersi vermek için yırtınıyorlar. Oysa 4/5 yıllık eğitim bunun için verilmiyor'' dedi.

GÜLEN ÖVGÜSÜ VE İDAM CEHALETİ
Ergün Yıldırım, “Yeni Türkiye'nin Yeni Aktörleri: AK Parti ve Cemaat'' kitabında Fethullah Gülen’e ve Gülen Cemaati’ne yönelik övgüleriyle biliniyor.

Yıldırım ayrıca, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık referandumu sırasında gündeme getirdiği idam konusunda da büyük bir gafa imza atmıştı. Prof. Dr. Yıldırım, idam konusunda iktidara destek vermek isterken, “Almanya’nın bir eyaletinde idam var diyorlar'' demiş, Ağır Ceza Hukukçusu Hüseyin Ersöz de AB yasaları gereği böyle bir şeyin olamayacağını söylemişti.


Cahil dekan! paylaşan: abcgazetesi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

MEB duyurdu: AÖL 3.dönem kayıt yenileme için son gün ne zaman? AÖL kayıt yenileme tarihleri
ÖSYM duyurdu: 2024-EKPSS Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı
MEB'in yeni müfredatının ayrıntıları: Fen bilimleri dersleri "bilimsel keşif" odaklı kurgulandı
KDK'dan ÖSYM'ye engelli öğrenciye ek süre verilmesi tavsiyesi
KDK'dan ÖSYM'ye engelli öğrenciye ek süre verilmesi tavsiyesi