Çakal adlı rapçi Bursa'da çocuklara cinsel içerikli şarkı söyledi: Soruşturma başlatıldı

Bursa'da, TikTok rapçisi Emirhan Çakal'ın Dr. Necla Yazıcıoğlu İlkokulu'nda çocuklara cinsel içerikli şarkılar söylediği görüntüler sosyal medyada yayımlandı. Bursa Valiliği, olaya ilişkin soruşturma başlattı ve müfettiş görevlendirdi.

Bursa’nın Osmangazi ilçesindeki Dr. Necla Yazıcıoğlu İlkokulu’nda 12 Haziran’da düzenlenen etkinlikte TikTok rapçisi Emirhan Çakal’ın 6-10 yaş grubundaki çocuklara cinsel içerikli şarkılar söylediği görüntüler sosyal medyada yayımlandı. Olayın ardından Bursa Valiliği, durumu incelemek ve sorumluları belirlemek üzere bir soruşturma başlattı.

Bursa’da Çakal isimli TikTok rapçisinin, mezun olduğu okulun bahçesinde 6-10 yaş arası çocuklara cinsel içerikli şarkılar söylemesi büyük bir tepkiye yol açtı. 

Olay, Merkez Osmangazi ilçesindeki Dr. Necla Yazıcıoğlu İlkokulu’nda 12 Haziran’da düzenlenen bir etkinlik sırasında yaşandı. Emirhan Çakal adlı rapçi, çocuklara "eğlence" adı altında cinsel içerikli ve ahlaka aykırı sözler içeren şarkılar söyledi. Sosyal medyada yayımlanan görüntüler, eğitim kurumlarındaki denetim eksikliklerini yeniden gündeme getirdi.

Bursa Valiliği, yaşanan olaya ilişkin bir açıklama yaparak, "Bazı sosyal medya hesapları ve basın yayın organlarında ‘İlkokulda Rezalet, Küçük Çocukları Ahlaksızlıklarla Zehirliyorlar’ başlığıyla yer alan haberler üzerine, ilimizdeki bir okulda, okulumuz personeli olmayan Emirhan Çakal isimli şahsın çocuklara ahlaka aykırı şarkılar söylediği belirtilmiştir. Bu durumun çocukların psikolojik ve sosyal gelişimini olumsuz etkileyebileceği göz önünde bulundurularak, Valiliğimizce gerekli inceleme ve soruşturmayı yapmak üzere Eğitim Müfettişleri görevlendirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.