Çalıntı isim ve şarkı davası hakkında konuştu

Gökçe Kırgız Taner, ismini ve şarkısını çaldığını söyleyen Gökçe Kırgız hakkında ilk kez konuştu. Şarkıcı, devam eden dava için, "Neden 14 yıl önce itiraz etmedi?" dedi.

Şarkıcı Gökçe Kırgız TanerNişantaşı’nda görüntülendi. Geçtiğimiz şubat ayında Yılmaz Taner'le evlenen Gökçe Kırgız Taner, evliliğin güzel gittiğini söyledi. Kolundaki yanık izi dikkat çeken Kırgız Taner, "Yemek yaparken yaktım. Malum pandemi sonrası mutfağa daha fazla girmeye başladık" dedi. 2007 yılında seslendirdiği 'Kalbime Gömerim O Zaman' şarkısıyla tanınan Gökçe Kırgız Taner’in eseri ve markayı çaldığı iddia edilmişti.

Asıl ismi Merve Doğan olan Gökçe Kırgız Taner’in, isimli şahsı taklit ettiği ve şarkıyı sahiplendiği öne sürülmüştü. Konu hakkında konuşan Kırgız Taner, "Bu şarkı ile tanındığım için, adımı bir karışıklık olmaması adına belgelerle birlikte resmi olarak 2011 yılında değiştirdim. Türkiye Cumhuriyeti bu kimlik kartını bana verdi. Bu isme yıllardır ben hizmet ediyorum. Şimdi bunun hukuk mücadelesini yapacağız. Mahkeme bu isme kim hizmet ediyor, onu öğrenmek istiyor.

Ekranlarda yıllardır ben varım. 2015 yılından beri resim olarak bu işi yapıyorum. Dokuz tane single yaptım, hanımefendi neredeydi? Neden 14 yıl önce itiraz etmedi? Diyor ya 'Hayatımı çaldı' diye. Hayat çalmak böyle bir şey değil. Madem ben senin hayatını çaldım senin itiraz etme hakkın vardı, niye itiraz etmedin?" diye konuştu. Gökçe Kırgız Taner, yaptığının gençlik hatası olduğunu belirterek, “Keşke ismimi değiştirmeseydim. Genç yaşlarda bir hata yaptım” diye ifade etti. (Kaynak-Snop Magazin)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi
Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı