Çalışanlarına tamı tamına 29 maaş ikramiye verdi: "Ömrüm yettiği sürece ikramiye vereceğim"

Patronlar Dünyası'ndan Toygun Atilla'nın haberine göre, 2023 senesinde çalışanlarına 25 ikramiye veren ve pandemi döneminde hiçbir işçiyi işten çıkarmayan Skoda'nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce gene çok dikkat çekecek bir karara imza attı.

Skoda'nın Türkiye Distribütörü olan ve geçen sene çalışanlarına 25 ikramiye ödeyerek pandemi döneminde hiçbir işçiyi işten çıkarmayan Yüce Auto'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, bu yıl da dikkat çekici bir karara imza attı. Toygun Atilla'nın Patronlar Dünyası'ndaki habere göre, Ahmet Yüce, bu yıl çalışanlarına 29 maaş ikramiye ödedi. Geçen seneki ikramiyenin üzerine çıkan Yüce, enflasyon, maliyet artışı ve döviz kuru gibi faktörleri göz ardı ederek çalışanlarına erken bayram yaşattı.


PANDEMİ DÖNEMİNDE ÇALIŞANLARINI İŞTEN ÇIKARMADI

Ahmet Yüce, kendisiyle yapılan röportajda, çalışanlarına verdiği ikramiyelerle gündeme gelmek istemediğini ve bundan sonra ne kadar ikramiye vereceği konusunda soru almak istemediğini belirtti. Geçmiş yıllarda olduğu gibi, ömrü ve kazancı elverdiği sürece çalışanlarına ikramiye vermeye devam edeceğini ifade etti.

2023 yılı ikramiyelerinin dün açıklandığı ve 29 maaşlık ikramiyenin çalışanların hesaplarına yatırıldığı belirtildi. Ahmet Yüce, 15 yıldır çalışanlarına ikramiye ödemekte olup, pandemi döneminde tek bir çalışanını dahi işten çıkarmamıştı. Geçen yıl da 25 maaş ikramiye uygulaması yapmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Bankaların Gelirleri Yükseliyor: Kredi Kartı ve Faiz Artışı Etkisiyle Büyüme Devam Ediyor
Türkiye'deki Yabancı Gayrimenkul Yatırımlarında Rusların Azalışı
Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcıların ilgi gösterdiği hisseler belli oldu
POS cihazlarına sıkı denetim uygulandı: Mehmet Şimşek hiç acımadı!
Temmuz ayındaki emekli maaşı artışıyla ilgili masadaki rakamlar sızdırıldı