Camdaki Kız'ın kadrosu herkesi ekrana kitleyecek

Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi beğenilen dizilerin altında imzası bulunan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, Camdaki Kız kitabıyla ekranlara gelecek olan bir dizinin altına imzasını attı.

Kırmızı Oda dizisinde bu değişim isimlerin değişmesiyle yaşanırken Masumlar Apartmanı dizisinde ise Han ve İnci gibi karakterlerin aslında hiç olmamasıyla yaşanıyor. Fakat durum Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde çok farklı. Camdaki Kız kitabından esinlenerek başlamış olan dizi sonralarda kitaptan iyice ayrılmış ve konuyu çok farklı bir yere getirmişti.

OGM Pictures’in yapımcılığını üstelendiği 4 başarılı dizi ekranlarda devam ediyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin temeli her ne kadar Camdaki Kız kitabından esinlenerek başlasa bile hikayesi zamanla senaristler tarafından değişime uğramış ve günümüzdeki halini almıştı. Durum böyle olunca Camdaki Kız kitabı aynı isimle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Dizi hangi gün yayınlanacak?

Ekranlara gelmeye gün sayan iddialı dizinin Perşembe günleri ekranlara gelmesi düşünülmüştü fakat Perşembe günleri ekranlara gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin aynı yapımdan çıkması böyle bir şeyin mümkün olmayacağını düşündürdü. Yine aynı şekilde Salı günü ekranlara gelen Masumlar Apartmanı ve Cuma akşamları ekranlara gelen Kırmızı Oda dizisiyle aynı yapımın rekabete girmesi mümkün olmayacağı için bu dizilerin yayınlandığı günler dışında bir gün ekranlara gelmesi bekleniyor.

Dizinin kadrosunda kimler var?

Dizinin kadrosu sanki cımbızla seçilmiş gibi özel ve önemli kişilerden oluşuyor. Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun yer alacağı dizide Hande Ataizi, Selma Ergeç, Enis Arıkan, Nihal Menzil, Feri Güler, Tuğrul Tülek ve Hamza Yazıcı olacağı açıklandı. Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinde bulunan Hamza Yazıcı’nın yer alması hayranlarını sevindirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı