Camide çıplak poz veren Eda Taşpınar ortaya çıktı!

Skandal hareketleri ve fotoğrafları ile adından sık sık söz ettiriyordu! Aniden ortaya çıktı! Sosyetik güzel Eda Taşpınar, dünyanın gözde tatil beldelerini sırayla ziyaret etmeye devam ederken, bu kez de İtalya'da ortaya çıkmış oldu.

Skandal eylemleri ve fotoğraflarıyla adından sıkça söz ettiren sosyal güzel Eda Taşpınar, dünyanın en popüler tatil beldelerini gezmeye devam ediyor. Gündemde kalmayı seven ve toplumun hassas kesimlerine dokunmaktan çekinmeyen Taşpınar, geçtiğimiz günlerde Sultanahmet'teki Four Seasons Oteli'nin bahçesindeki camide verdiği müstehcen pozuyla gündeme gelmişti. Eda Taşpınar, İtalya'nın ünlü kenti Riomaggiore'de sahne aldı. Camide çıplak poz vermesi nedeniyle duyarlı çevreler tarafından sürekli eleştirilen Taşpınar, Riomaggiore'de verdiği birçok pozu da takipçileriyle paylaşmaktan kaçınmadı.

Hayyatin'deki Hassa Camii yakınındaki Four Seasons Oteli'nin bahçesinde aldığı müstehcen pozisyonuyla tüm çevrelerin tepkisine neden olan ve hakkında soruşturma başlatılan Eda Taşpınar, savcılığa başvurdu. ifade verdi ve bu dava uzun süre gündemde kaldı. Taşpınar, tüm eleştirileri görmezden gelerek dünya çapında yolculuğuna devam ediyor. Eda Taşpınar en son İtalya'nın ünlü köyü Riomaggiore'de sahne aldı. Olumsuz da olsa haber olmayı seven Taşpınar, bu köyde takipçilerine verdiği müstehcen pozları da paylaşmaktan çekinmedi.

Geçtiğimiz yıl Four Seasons Otel'in bahçe camisinde müstehcen pozlar vererek bunu takipçileriyle paylaşan Eda Taşpınar, sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Tarihi Sultanahmet Cezaevi iken tartışmalı bir şekilde otele dönüştürülen ve tarihin katledilmesinden birçok davaya konu olan Sultanahmet Four Seasons Oteli'ndeki Hayyatin-i Hassa Camii'nin çekilmiş kapsamlı fotoğrafı. 'bomba' olarak gündem oluyor. Taşpınar, eleştirileri görmezden gelerek dünya turuna devam ediyor. Taşpınar'ın kökeni İtalya'nın ünlü Riomaggiore köyündendir. Şehvetli fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Taşpınar, bazı takipçilerinin yorum yapmasına neden oldu: "Camide çıplak poz verdiği için eleştirilse de dikkat çekmeden dünyayı dolaşmaya devam ediyor."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.