Can Ataklı: Artı 1 TV kurulurken CHP'lilerden 40 milyon lira toplandı, paranın akıbeti belli değil

Can Ataklı, Artı 1 TV kurulurken CHP’lilerden 40 milyon lira toplandığını ve paranın akıbetinin belli olmadığını öne sürerek “Önemli bir CHP’li paranın önemli kısmını yok etti” dedi.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil’in, TELE1’de Uğur Dündar ve Tuncay Mollaveisoğlu’nun yayını sürerken ima yoluyla yaptığı paylaşımlar Türkiye’nin gündemine oturdu. Artı 1 TV ile ilgili iddiaların ardından Uğur Dündar, Özdil’e çok sert tepki gösterdi. Özdil, ABD’deki iddianamede Artı 1’in asıl sahibinin Sezgin Baran Korkmaz olduğu bilgisinin yer aldığını öne sürdü. Dündar ve Mollaveisoğlu ise Özdil’in bu sözlerine tepki gösterdi.

TELE1 programcısı ve Gazeteci Can Ataklı, YouTube kanalından yaptığı yayında çarpıcı bir iddia ortaya attı. Ataklı, Artı 1 TV kurulurken CHP’lilerden 40 milyon lira toplandığını ve paranın akıbetinin belli olmadığını öne sürerek “Önemli bir CHP’li paranın önemli kısmını yok etti” ifadesini kullandı. Ataklı, Artı 1 TV'nin kurulmasında çok fazla şaibe olduğunu ancak bu şaibelerin içinde Uğur Dündar'ın adının geçmediğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.