Can Ataklı Tele 1'de

Yaklaşık 40 yıldır gazetecilik yapan Ataklı, meslek yaşamında yazı işleri müdürlüğü, genel yayın koordinatörlüğü, genel yayın yönetmenliği, medya grup başkanlığı, televizyon yorumculuğu, tv program yapımcılığı...

Yaklaşık 40 yıldır gazetecilik yapan Ataklı, meslek yaşamında yazı işleri müdürlüğü, genel yayın koordinatörlüğü, genel yayın yönetmenliği, medya grup başkanlığı, televizyon yorumculuğu, tv program yapımcılığı ve köşe yazarlığı gibi görevlerde bulundu. Günaydın, Sabah ve Star gibi gruplarda üst düzey yöneticilik ve köşe yazarlığı yaptı. 

Can Ataklı halen Sözcü grubuna ait Korkusuz Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapıyor. Kısa süre önce Halk TV'de yaptığı programın yayından kaldırılması üzerine bu kanaldan ayrılan Ataklı, TELE 1 televizyonunda sabah kuşağında yayınlanan 'Gün Başlıyor' programını hazırlayıp sunacak. Sabah 07.00 ile 09.00 saatlerinde ekrana gelen Gün Başlıyor programını daha önce Musa Özuğurlu sunuyordu. Tele 1'in Haber Koordinatörlüğü görevine getirilen Musa Özuğurlu, aynı zamanda perşembe akşamları Forum adlı tartışma programını da hazırlayıp sunacak.

Tele 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, yeni gelişmeye ilişkin yaptığı açıklamada, "Deneyimli, muhalif ve seçkin bir gazeteci olan Can Ataklı'nın aramıza katılmış olması bize güç verdi. Kanalımız güçlenerek, yeni ve nitelikli isimleri aramıza katarak yoluna devam edecek" dedi.
 

Medyanın %90'ını elinde tutan iktidara inat: TELE1 ile dayanışmaya!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!