Can Ataklı'dan CNN Türk'e: Allah bunların durumuna düşürmesin

Gazeteci ve haber spikeri Can Ataklı Sözcü gazetesinde yayımlanan bugünkü "Bu daha başlangıç daha ne ağlamalar duyacağız" başlıklı yazısında, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 24 Mayıs'ta CNN Türk'e katıldığı...

Gazeteci ve haber spikeri Can Ataklı Sözcü gazetesinde yayımlanan bugünkü "Bu daha başlangıç daha ne ağlamalar duyacağız" başlıklı yazısında, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 24 Mayıs'ta CNN Türk'e katıldığı programda yaşananları yorumladı. Can Ataklı, Muharrem İnce'ye soru yönelten gazeteci Hande Fırat, Hakan Çelik ve Murat Çelik yönelik 'Allah kimseyi bunların durumuna düşürmesin' dedi.

Ataklı, kurumları tarafından gazeteci olarak nitelendirilen bu üç kişi diye bahsettiği Hande Fırat, Hakan Çelik ve Murat Çelik için, "Hal ve hareketleriyle jest ve mimikleriyle aldıkları her cevaptan sonra içine düştükleri durumu da yansıtan bu üç kişi sosyal medyada da hem eleştiri hem de alay konusu oldu." ifadelerini kullandı. 

Ataklı, bugünkü yazısının CNN Türk ile ilgili kaleme aldığı bölümün tamamında şunları söyledi:

ALLAH KİMSEYİ BUNLARIN DURUMUNA DÜŞÜRMESİN

Muharrem İnce önceki gün CNN Türk ekranın AKP'li üç kişinin sorularını cevaplandırdı. Kurumları tarafından gazeteci olarak nitelendirilen bu üç kişi, Tayyip Edoğan adına, Muharrem İnce'yi köşe sıkıştırmaya çalıştılar. 

Hal ve hareketleriyle jest ve mimikleriyle aldıkları her cevaptan sonra içine düştükleri durumu da yansıtan bu üç kişi sosyal medyada da hem eleştiri hem de alay konusu oldu. AKP'lilerin Muharrem İnce'nin sözünü her serefinde "Ama Tayyip Bey de bunu söylüyor" veyaz "AKP'nin de bu konuda şu görüşü var" diyerek kesmeye kalkışmaları da hayli tepki topladı. Sonuç olarak öyle ya da böyle bir zamanlar yaptıkları için gazeteci olarak anılan bu kişilerin düştüğü durum insanı ister istemez üzüyor...

Sadece durumu belirtmek istedim.

Gerçekten Allah kimseyi bunların düştüğü duruma düşürmesin demekten başka bir şey de gelmiyor içimden.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye'nin ikinci astronotu Atasever açıklama yaparak tarih verdi
Yöneylem Araştırma sorusu: 'Türkiye iyi yönetiliyor mu?': İktidara güven her geçen gün azalıyor
İYİ Parti'den istifa etti sonrasında CHP'ye geçti!
DEM Parti'den '27 belediye kayyım atanacak' diye Nedim Şener'e yanıt geldi
Hülya Avşar'dan sonra ayrıldı! İrem Derici, Gökhan Fırat’ı her yerden sildi!