Can Ataklı’dan Erdoğan’a: Çok yakında ihanete uğrayacaksınız!

CHP'li belediyelerin yardımlarını, PKK ve FETÖ ile özdeş tutan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Can Ataklı’dan uyarı: Çok yakında ihanete

CHP'li belediyelerin yardımlarını, PKK ve FETÖ ile özdeş tutan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Can Ataklı’dan" Çok yakında ihanete uğrayacaksınız!" uyarısı geldi.

Televizyonlardan 4 günlük sokağa çıkma yasağını duyuran AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP'li belediyeleri yardım, ekmek, su dağıtıkları ve sahra hastanesi kurulabilecek bölgeleri hazırladıkları için ucu terörist eylemlere dayanan ağır ithamlarda bulunmuş oldu. Peşinden gece yarısı attığı tweet ile de toplumu birlik ve beraberliğe çağırdı.

Erdoğan'ın söylemlerini ve tutarsızlığını eleştiren Can Ataklı, Tele1 ekranlarındaki Gün Başlıyor programında, Erdoğan'a seslendi “Size bu ülkenin Cumhurbaşkanı olarak hitap ediyorum. Niçin ülkeyi bu kadar geriyorsunuz. Bu karşıcılık değil. Kim veriyor size bu detayları de sizden olmayanları PKK, FETÖ'cü, terörist ilan ediyorsunuz. En yakınlarınızın ihaneti çok yakın” deyip ihanetin kimlerden ve ne sürede geleceğinin ipuçlarını da verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı