Can Yaman İtalya'nın fethine çıktı!

Can Yaman’dan öyle bir hamle geldi ki görenlerin ağzı açık kaldı.

Uzun bir süredir İtalya’da bulunan ve oraya yerleşen Can Yaman’ın çok konuşulan sevgilisi Dieatta Leotta ile yaptıkları davranış ile tüm dikkatleri üzerine çekti. İtalya’da Sandokan adlı bir dizi ile anlaşan Can Yaman uzun süredir Avrupa’da yaşıyordu. Dillerden hiç düşmeyen İtalyan spor spikeri Dietta Leotta ile çok beğenilen bir ilişki içinde olan Can Yaman geçtiğimiz günlerde sevgilisine evlilik teklifi yapmıştı.

İkilinin son yaptığı şey ise tüm ülkeyi heyecana soktu. Sandokan adlı dizinin çekimleri için binicilik ve kılıç sporları ile ilgilenen Can Yaman İtalyan bir korsanı canlandıracak. Sandokan ise İtalyan yazar Emilio Salgari tarafından kurgusu yapılan, 19. Yüzyıla ait hayali bir efsane korsandır. Maceraları ilk olarak 1883 yılında İtalya’da basılmıştır. Oyuncunun dizi hazırlıkları devam ederken yaptığı son şey ise nefes kesici olarak değerlendirdi. Toplam 11 romanda Sandokan korsanlığı ile kahramanlaşarak sömürgecilere karşı ayaklanmalara bayrak çekmiştir.

Can Yaman’ın sevgilisi ile yaptığı bu hareket İtalyan gündemini alt üst ederken ünlü oyuncuya binlerce mesaj gitti. Ünlü sevgilisi ile dünya evine girmeye hazırlanan Can Yaman evlilik teklifi etmişti. Teklif esnasında aldığı yüzüğün fiyatı ise sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Oyuncu, sevgilisine 28 bin dolar değerinde tek taş almıştı. Fakat son hareketleri sarsıcı bir etki yarattı. Ünlü oyuncu Can Yaman bu sefer sevgilisinin annesi ile tanıştı. Spor spikeri sevgilisi ile ciddi bir adım daha atan Can Yaman, sevgilisinin memleketine gitti. Annesi Ofelia Castorina ile tanışmak için Katanya’ya giden Can Yaman milyonlarca hayranını da sevindirdi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ajda Pekkan'ın İlk Stadyum Konserinde Sahne Arkadaşları Belli Oldu!
Evinin banyosunda ölü bulmuştu: Yeşim Erçetin gerçeği açıkladı
Mustafa Sandal tekrardan ticarete atıldı: Yeni işi çok konuşulacak
Boşanmanın ardından ilk kez konuştu: Burcu Kıratlı’dan Sinan Akçıl açıklaması
Arayışa başladı: Merve Boluğur yatırımını bakın nereye yapacak