Can Yaman paraya para demiyor! Sevgilisi için cebindekini çıkardı, her şeyini verdi! Sadece bir yüzüğün fiyatı

Can Yaman İtalya’da fırtınalar estiriyor. Sevgilisine aldığı yüzüğün fiyatına İtalyan’lar bile şaşırdı. Yüzlerce bin karşılığında alınan bu tektaş sadece Türkiye değil, Tüm Avrupa’nın gündemine bomba gibi giriş yaptı.

Can Yaman dudak uçuklatan bu fiyat ile evlilik teklifi ettiği sevgilisinin bile ağzı açık kaldı. İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile uzun süredir aşk yaşayan yakışıklı oyuncu sevgilisi ile dünya evine girme kararı kaldı. Geçtiğimiz günlerde Diletta Leotta’nın ailesi ile de tanışan Can Yaman evlilik teklifi etmek için aldığı yüzüğe binlere dolar verdi.

Son zamanlarda simi en çok konuşulan oyunculardan olan Can Yaman, dizi çekimleri için bir süredir İtalya’da yaşıyor. İtalya basını tarafından açığa çıkarılan bu aşk son dönemde hem Türkiye’de hem de İtalyan basınında en çok konuşulan konuşlardan bir tanesi. Sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımlar ile takipçilerinin gönlünü kazanan çift nikah masasına oturma hazırlığında.

Can Yaman’ın İtalyan spor spikeri sevgilisine aldığı yüzük, Dietta’nın sosyal medya paylaşımı ile ortaya çıktı. Can Yaman’ın bu yüzüğe verdiği binlerce dolar ise herkesin ağzını açık bıraktı. Ocak ayında ortaya çıkan bu aşk ile o günden beri sürekli gündemdeki yerini koruyan ikili yakın zamanda dünya evine girmenin heyecanını yaşıyor.

İşte o yüzüğün fiyatı

Can Yaman sevgilisine bir uçağın arkasına yazdırdığı; "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can..." notuyla evlenme teklifi etmişti. Herkesin gönlünü fetheden bu teklifte Can Yaman’ın aldığı yüzüğe 228.000 TL verdiği ortaya çıkmasıyla herkes şok yaşadı. Geçtiğimiz günlerde yeni evlerine taşınan Can yaman ve Dietta Leotta çifti, sosyal medya paylaşımları ile takipçilerine bu aşkın fotoğraflarını sunuyorlar.

Oyunculuk hayatına İtalya’da devam etme kararı alan Can Yaman, ‘Sandokan’ adlı bir İtalyan dizisinde rol alacak. Bu yapımla beraber cebine 1 milyon Euro koyacak Can Yaman, Türkiye’den de oldukça yakından takip ediliyor. Sevgilisi ise İtalyan Serie A maçlarının anlatıcılığını yapıyor. Sevilen çift gelecek aylarda yapacakları düğün ile hayatlarını birleştirecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Çocuğuna cinsel istismarla suçlanıyordu! Ender Saraç duruşmada sitem etti... Çocuğa kayyım talebi
Berfu Yenenler'in baby shower yorumu tartışma yaratmıştı! Eser Yenenler dalga geçti: Baby shower yapanlar...
Muhabir, Nihal Candan'ı sokak sokak dolaştırıp herkese sordu! Fenomenin özel yaşam açıklaması şaşırttı
Melek Baykal'dan bomba 'Çağla Şıkel' itirafı! "Saçlar bukle bukle, takma kirpikler..."
“Aşk beni büyüttü" demişti! Reynmen'den Emire Cansu Kurtalan'a evlilik teklifi