Can Yaman ve Aslı Turanlı arasındaki 'bardak' krizinde flaş gelişme!

İtalya’da yaşayan Can Yaman ile Aslı Turanlı'nın Cannes'daki bir kulüpte karşılaşması olaylı geçti. İddiaya göre, Turanlı Can Yaman’a yaklaşmak isterken koruma tarafından engellendi. Yaşanan gerginlik sonucu bardak fırlatan Turanlı, sonrasında "Elimden bardak düştü" diyerek açıklama yaptı.

Uzun süredir İtalya'da yaşayan Can Yaman ile Aslı Turanlı arasında yaşanan bir olay, medya gündemine yansıdı. İddialara göre Turanlı, bir partide meslektaşına bardak fırlatmıştı. Aslı Turanlı, çıkan haberlerin ardından bir açıklama yaparak bu iddiaları yalanladı ve "Elimden bardak düştü" dedi.

Açıklamasında Turanlı, "Sabah tatsız bir haberle uyandım. Can Yaman'a bardak fırlattığım yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor. Can ile tesadüfen karşılaştığım partide ayaküstü sohbet ederken elimden bardak yere düştü. O sırada çevrede olanlar bu durumu yanlış anlamış ve bardak fırlattığımı düşünmüş," dedi.

Ancak olayla ilgili başka detaylar da ortaya çıktı. Aramızda Kalmasın programında yapılan bir açıklamada olayın perde arkasına dair şu bilgiler paylaşıldı:

"Can Yaman, Cannes'da bir restoranda yemek yiyor. Gece yarısına doğru arkadaşlarıyla birlikte bir kulübe geçiyor. Aslı Turanlı da aynı mekânda. Turanlı, Can'ın yanına gitmek isteyince Yaman’ın İtalyan koruması, onu hayran zannederek durduruyor. Aslı Turanlı, ısrarla Can'a ulaşmaya çalışırken korumaya sinirlenerek 'Sen kimsin ki?' diyerek çıkışıyor. Tartışmanın ardından Aslı, korumaya kızıp elindeki bardağı fırlatıyor. Bu olayın ardından Can Yaman kulüpten ayrılmak durumunda kalıyor."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.