Canan Kaftancıoğlu'ndan Bilge Yılmaz'a yanıt: Hangi çıkar grubunun parçası olduğumu açıklayın

Seçim yenilgisinin sebebinin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyleyen İYİ Partili Bilge Yılmaz'a Canan Kaftancıoğlu'ndan yanıt geldi.

Kaftancıoğlu, "Kılıçdaroğlu’nun etrafındaki kişilerden biri olarak; ‘hangi çıkar grubunun’ parçası olduğumu açıklamanızı istemek de bireysel hakkım diye düşünüyorum" dedi.

İyi Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, genel seçimlere ilişkin değerlendirmesinde, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve etrafındaki çıkar grupları, kendi geleceklerini milletimizin menfaatlerinin önüne koyarak kendi çarklarını döndürecek şekilde ittifakı tasarladılar. Süreç dürüst ve şeffaf bir şekilde yürütülmedi. Seçim AK Parti’ye adeta hediye edildi” dedi.

Kaftancıoğlu X'te Bilge Yılmaz'a yanıt vererek, "Görev alsaydı ekonominin düzlüğe çıkması konusunda büyük katkıları olacağına inandığım Bilge Hoca, tanıdığım kadarıyla elinde somut bir veri olmadan yorum yapmayacak bir nosyondan geliyor. Bilge Hocam; Kılıçdaroğlu’nun etrafındaki kişilerden biri olarak; ‘hangi çıkar grubunun’ parçası olduğumu açıklamanızı istemek de bireysel hakkım diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı. 

Politika Haberleri

"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı