Canan Karatay ışıl ışıl parlayan cildin sırrını verdi! Meğer bu kadar kolaymış...

Sağlıklı yaşamın öncü isimlerinden Prof. Dr. Canan Karatay, cilt güzelliği için etkili bir çözüm sundu. İşte Karatay'ın ışıl ışıl parlayan cilt için önerdiği o sabun...

Sağlıklı beslenme ve yaşam konusunda uzmanlığı ile tanınan Prof. Dr. Canan Karatay, bu kez cilt güzelliği için özel bir öneride bulundu. Mermer gibi pürüzsüz, ışıl ışıl parlayan ve lekesiz bir cildin sırrını ortaya çıkaran Karatay, bu mucizevi etkiyi zeytinyağlı sabunla elde etmenin mümkün olduğunu belirtiyor.

ZEYTİNYAĞLI SABUNUN MUCİZEVİ FAYDALARI

1. Derinlemesine Temizlik ve Yağ Dengesi: Karatay'a göre, zeytinyağlı sabun cildi derinlemesine temizleyerek aynı zamanda cildin yağ dengesini sağlar. Bu sayede cilt, doğal ve sağlıklı bir parlaklık kazanır.

2. Neme Doyurarak Dolgun ve Parlak Görünüm: Zeytinyağlı sabun, cildi neme doyurarak daha dolgun ve parlak bir görünüm sağlar. Düzenli kullanıldığında, cildin değişimine şahit olunabilir.

3. Antiseptik Özellikler ve Akne Karşıtı Etki: Zeytinyağlı sabun, doğal antiseptik özellikleri sayesinde sivilce ve akneli ciltler için ideal bir çözüm sunar. Ayrıca, cilt tonu eşitsizliğini giderir ve antioksidan içeriğiyle yaşlanma belirtilerini azaltır.

Karatay'ın önerdiği bu mucizevi sabun, neredeyse her evde bulunabilir. Doğallığı ve etkileriyle dikkat çeken zeytinyağlı sabun, düzenli kullanıldığında cilde benzersiz bir bakım sunarak sağlıklı, pürüzsüz ve ışıl ışıl bir cilt görünümüne katkı sağlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Bütün kiri mıknatıs gibi çeken o yöntem: Kızartmalarda işinize yarayacak!
Spotify'a 'telif' davası: ABD'de davalık oldu
Aracınıza kaynar su dökmeyi hiç denediniz mi?
Düğünde geline dolardan yapılmış pelerin taktılar!
Yapay zekanın belirlediği Mersin’in en güzel ilçesi bakın hangisi?