Canan Karatay 'Süper besin' dediği o gıdayı ısrarla tavsiye etti! 1 haftada 7 kilo verdiriyor

Sağlıklı beslenme konusundaki uzmanlığıyla bilinen Prof. Dr. Canan Karatay, yeni bir zayıflama önerisiyle gündemde. 'Süper besin' olarak nitelendirdiği bu gıdayı ön plana çıkaran Karatay, günde 10 adet tüketilmesinin, 1 haftada 7 kilo verdirme potansiyeline sahip olduğunu söylüyor.

Sağlıklı beslenme konusundaki önerileriyle tanınan Prof. Dr. Canan Karatay, zayıflamak isteyenlere 'süper besin' olarak nitelendirdiği bir doğal gıda ürününü önerdi. İşte, bu önerinin detayları ve zayıflama sürecindeki etkileri...

"SÜPER BESİN" YUMURTA: 1 HAFTADA 7 KİLO VERDİREBİLİR!

Prof. Dr. Canan Karatay, zayıflamak isteyenlere sunduğu yeni önerisinde, 'süper besin' olarak adlandırdığı köy yumurtasını ön plana çıkardı. Günde 10 adet tüketilmesini öneren Karatay, düşük kalorili bu besinin vücudun mineral ve vitamin ihtiyacını tek seferde karşılayabileceğini belirtti. Ayrıca, metabolizmayı canlandırarak organların işlevselliğini arttırdığını ve 1 haftada 7 kilo verdirme potansiyeline sahip olduğunu açıkladı.

YUMURTANIN FAYDALARI: "SÜPER BESİN" OLARAK NİTELENDİRİLİYOR!

Prof. Dr. Canan Karatay, yumurtayı adeta bir 'süper besin' olarak tanımlayarak, özellikle serbest gezen tavuk yumurtasının öne çıktığını ifade etti. Çin kültüründe uzun yıllardır günde 10 yumurta tüketildiğini vurgulayan Karatay, hamilelik ve lohusalık dönemlerinde de bu besin maddesinin faydalı olduğunu belirtti. Yumurtanın beyazı ve sarısının da sağlık açısından oldukça değerli olduğunu vurgulayan Karatay, doktorlar olarak bunu yasaklamamanın önemine işaret etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yılmaz Morgül'ün 'Ateşe Düştüm' yorumu silindi! 'Mert Demir çok kibirli biri'!
Kavanoz Kokuları Tarihe Karışıyor: Yenilikçi Çözüm Gazete Kağıdında!
11 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
Meteoroloji'den İstanbul da dahil 29 ile sarı kodlu uyarı
Bu hobilerle uğraşanların zekası doğrulandı! Bilim insanları açıkladı