Canan Karatay'dan korkutan uyarı! Hazırlıklı olun: 2025 yılında felaketi yaşayacağız

Türkiye'nin sağlık alanındaki önde gelen isimlerinden Prof. Dr. Canan Karatay, maden ocakları ve orman katliamları nedeniyle dünyanın 2025 yılında büyük bir kıtlıkla karşı karşıya kalacağını belirtti.

Sağlıklı beslenme ve kilo verme konularındaki tavsiyeleriyle tanınan Prof. Dr. Canan Karatay, dünya genelinde 2025 yılında büyük bir kıtlığın yaşanacağını açıkladı. Uzman isim, özellikle maden ocakları ve orman katliamları nedeniyle çevresel felakete dikkat çekerek, "Zeytin ağaçları ayakta kalacak, zeytin meyvesi ve yağı çok önemli" uyarısında bulundu.

2025: DÜNYA İÇİN FELAKET SENARYOSU

Canan Karatay, gelecek yıllarda dünyayı bekleyen büyük bir kıtlık senaryosunu gündeme getirdi. Maden ocakları ve orman tahribatları nedeniyle doğal dengenin bozulacağını vurgulayan Karatay, "2025'te büyük bir kıtlık başlayacak, buna hazırlık yapın" dedi.

KARATAY'DAN UYARI: ZEYTİN AĞAÇLARI HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

Karatay, zeytin ağaçlarının dirençli yapısına vurgu yaparak, bu ağaçların gelecekteki sıkıntılara karşı ayakta kalacağını belirtti. Zeytin ağacı olan devletlerin ayakta kalacağını savunan Karatay, zeytin meyvesi ve yağının büyük önem taşıdığını ifade etti.

Maden ocaklarının uğruna orman katliamlarına karşı çıkan Karatay, zeytin ağaçlarının yok edilmesine büyük bir isyanla tepki gösterdi. Maden ocaklarının başka bölgelerde de kurulabileceğini belirten Karatay, zeytin ağaçlarının korunması çağrısında bulundu.

TÜRKİYE'DE GÜNDEM OLAN ORMAN KATLİAMINA DİKKAT ÇEKTİ

Akbelen Ormanı'nda Limak Holding ve IC Holding tarafından yapılan maden ocağı için gerçekleştirilen orman katliamına vurgu yapan Karatay, Türkiye'nin gündemine oturan bu çevre felaketine dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Bütün kiri mıknatıs gibi çeken o yöntem: Kızartmalarda işinize yarayacak!
Spotify'a 'telif' davası: ABD'de davalık oldu
Aracınıza kaynar su dökmeyi hiç denediniz mi?
Düğünde geline dolardan yapılmış pelerin taktılar!
Yapay zekanın belirlediği Mersin’in en güzel ilçesi bakın hangisi?