Candaş Tolga Işık, başlamadan ayrıldı: Arda Turan dahil oldu

İnternet üstünden yayın yapan Sports Digitale ile anlaşan gazeteci Candaş Tolga Işık şu ana kadar herhangi bir programa çıkmadan platofrm ile olan ilişkisini sonlandırdı.

Gazeteci Candaş Tolga Işık geçtiğimiz aylarda Sports Digitale Youtube kanalıyla el sıkıştığını açıklamasında. Işık’ın Sports Digitale macerası başlamadan bitti.

Sports Digitale kadrosuna katılan Candaş Tolga Işık herhangi bir programa çıkmadan ayrıldığını duyurdu. Ayrılığını sitemkâr ifadelerle X hesabından paylaşan Candaş Tolga Işık, Sports Digitale için Arda Turan ile yaptığı röportajın da yayınlanmasını istedi.

Candaş Tolga Işık, Sports Digitale neden gitti?

Candaş Tolga Işık, Sports Digitale’den neden ayrıldığına ilişkin gerekçeyi takipçileriyle paylaşmadı ama Işık’ın ayrılmasının sebebinin kanalın kurucu ortaklarından Doğan Dirim’in “Galatasaray taraftarı sizi izlemez” paylaşımına verdiği “haftaya Ali Sami Yen’i konuk etmeyi düşünüyoruz” cevabı olduğu iddia edildi.

Candaş Tolga Işık’ın yaptığı paylaşımı şu şekilde:

“Sports Digitale kanalıyla şu ana kadar başlamayan iş arkadaşlığımızı bugün itibarıyla bitirmiş bulunuyorum. Yaptığım röportajı da yayınlamamalarını rica ettim. Umarım saygı gösterirler. Birlikte çalıştığım tüm emekçi arkadaşlarıma teşekkür ederim. Herkese merhabalar, sevgiler.”

Arda Turan: Diline dolamasına izin vermem

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan da, Candaş Tolga Işık’ın ayrılığı ve röportajının yayınlanmaması ile ilgili sosyal medya platformu X hesabından bir açıklamada bulunmuş oldu.

Ardan Turan açıklamasında şunları kaydetti:

“Candaş Tolga Işık, hem dostluğuna hem gazeteciliğine sonsuz güvendiğim bir abimdir. Onun olduğu her işte koşulsuz yer alırım. Ama bu ülkede kimsenin, unvanı ne olursa olsun, Türk sporunun ve Galatasaray’ın sembol adı Ali Sami Yen’in adını alaycı bir şekilde diline dolamasına izin vermem.

Kanalla ilişiğini kestiğini açıklayan Candaş abiye bu duyarlı ve örnek tavrı için çok teşekkür ederim. Röportajın kaydı sırasında emek veren tüm dostlar haklarını helal etsinler. Bu ülkenin değerlerine saygı bizim şaşmaz pusulamızdır.”

Spor Haberleri

Vanspor FK'nın Maçtan Çekilmesi ve PFDK Kararları
Galatasaray'ın Wilfried Zaha'sı İçin İki Ülkeden Teklifler Geldi
Türkiye, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Zirveye Doğru Hızla İlerliyor
Başkent Kulübü, Volkan Döne'nin Sözleşmesini Uzattı: Yeni Başarılar İçin Hazırız
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Yeni Teknik Direktör ve Transfer Politikası Hakkında Açıklamalar