Caner Erkin 6 ay sahalardan uzak kalacak

Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş'tasakatlık şoku yaşanıyor. Vodafone Arena'da Beşiktaş'ın 2-0 önde götürdüğü karşılaşmanın 81.dakikasında sakatlanan ve oyuna devam...

Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş'tasakatlık şoku yaşanıyor. Vodafone Arena'da Beşiktaş'ın 2-0 önde götürdüğü karşılaşmanın 81.dakikasında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Caner Erkin'in 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtiliyor.

Sahadan sedyeyle çıkartılan ve yerini Ömer Şişmanoğlu'na bırakan Caner'in sol aşil tendonunda kopma olduğu ve durumunun ciddi olduğu ifade edildi. Maç sonrası stattan kulüp doktoru Sarper Çetinkaya ile birlikte direkt olarak hastaneye giden Caner'in yüksek ihtimalle sezonu kapattığı ifade edildi.

"HEMEN AMELİYAT OLACAK"
Beşiktaş yöneticisi Candaş Tolga Işık, Caner'in durumu ile ilgili bir açıklama yaptı. Işık şunları söyledi: "İlk gelen bilgi Caner Erkin'in aşil tendonu koptu. Acil ameliyat olması gerekecek. Bu gece ameliyat olacak. Kaç ay sonra döner bilmiyorum. Ancak Caner çok çalışkan, iyileşme süresi neyse yarısında sahalara döner"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'da Transfer Gündemi: Kerem Aktürkoğlu için Yeşil Işık Yanıyor!
İsmail Kartal'dan sert tepki: ''Onlara göstereceğiz mayıslar kiminmiş''
Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde arbede: 7 oyuncu yaralandı
Galatasaray'da Başkanlık Yarışı: Dursun Özbek'e Süpriz Rakip!
Beşiktaş'ın Cenk Tosun Noktası!