Çankaya'dan müzisyenlere destek: "Çankaya Bir Sahne"

Çankaya Belediyesinin müzisyenlere maddi katkı amacı ile hayata geçirdiği "Çankaya Bir Sahne" etkinlikleri başlıyor. İlk gün etkinlikleri, 7 Haziran'da Kuğulu Park ve Bahçelievler Eser Park'ta saat 15.00'te gerçekleşecek.

Çankaya Belediyesinin müzisyenlere maddi katkı amacı ile hayata geçirdiği "Çankaya Bir Sahne" etkinlikleri başlıyor. İlk gün etkinlikleri, 7 Haziran'da Kuğulu Park ve Bahçelievler Eser Park'ta saat 15.00'te gerçekleşecek.

Pandemi sebebiyle geçen seneden bu yana çalışamayan tiyatrolara, müzik emekçilerine destek olan Çankaya Belediyesi yeni bir etkinlikle müzisyenlere desteğini devam ettiriyor. "Çankaya Bir Sahne" etkinliğine katılmak isteyen müzisyenlere kısa süre önce çağrıda bulunan ve 138 müzisyene sahnesini açan Çankaya Belediyesi, ilk etkinliklere 7 Haziran'da başlıyor. İlk gün etkinlikleri Kuğulu Park ve Bahçelievler Eser Park'ta saat 15.00 itibariyle başlayacak.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, pandemi şartlarında sanata ve sanatçıya desteği sürdüreceklerini belirterek, "Pandemi süreci ekonomik ve sosyal açıdan toplumumuzun çok büyük bir kesimini etkiledi. Müzisyen dostlarımız da pandemi sebebiyle zor günler geçiriyor. Biz de belediye olarak bu zorluklara bir nebze olsun derman olmak için ‘Müzik Çankaya'da Sahne Sokakta' dedik ve parklarımızda mini konserler düzenleme kararı aldık. Şimdilik 138 müzisyen arkadaşımız, 18 Haziran'a kadar pandemi kuralları çerçevesinde parklarımızda konserler verecek. Bu yaz düzenleyeceğimiz çeşitli etkinliklerde toplamda 400 müzisyenimize maddi katkı sağlayacağız. Zor günleri aşabilmenin yolu dayanışmadan ve beraber olmaktan geçer" dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

AK Partili başkan, uyuşturucu operasyonunda tutuklandı
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 10 günde üç ülke dolaştı
Bozdağ önce Yerlikaya sonra da Erdoğan’la görüştü Erdoğan duruma müdahale etti
Tasarruf tedbirleri patronları sevindirmiş
Japon deprem uzmanı uyardı: İstanbul, Balıkesir, Bursa tehlikede!