Canlı bombalar kamufle olmak için Türk bayrağı asmış

Ankara'da, Haymana yolu civarında bombalı araçla eylem hazırlığındaki iki terörist, düzenlenen operasyonda polisin "teslim ol" çağrısı üzerine kendilerini patlattı. Teröristler ölü ele geçirildi.Teröristlerin bombalı eylemde...

Ankara'da, Haymana yolu civarında bombalı araçla eylem hazırlığındaki iki terörist, düzenlenen operasyonda polisin "teslim ol" çağrısı üzerine kendilerini patlattı. Teröristler ölü ele geçirildi.Teröristlerin bombalı eylemde kullanmak için bir araç satın aldığı ortaya çıktı.

Ankara Valisi Erkan Topaca, kendini patlatan teröristlerden birinin erkek birinin de kadın olduğunu açıkladı. Teröristlerin bombalı eylemde kullanmak için son bir kaç gün içinde bir otomobil satın aldıklarını belirten Vali Topaca, ilginç bir ayrıntıyı da paylaştı. Vali ''İlginç olan bu araca Türk Bayrağı asmışlar. Kendilerini kamufle etmek için Türk bayrağı asmak suretiyle bu hazırlıkları yaptıklarını düşünüyoruz. Örgütler biliyorsunuz çok iç içe son dönemde. Kullanılan materyaller, yapım şekli, planlanma şekli itibarıyla biraz PKK'yı işaret ediyor'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

"Saadet Partisi'nde yeni bir dönem başlıyor"
Vergi kaçakçılığını ihbar edenlere ikramiye: 15 milyon TL ödendi
Baharla birlikte her yerdeler: Keneler vücutta en çok buralara yapışıyor!
Kuzey Kore, Uzun Süre Sonra İlk Kez Türklere Kapıları Açıyor: O Kişileri Ülkeye Kabul Edilecek!
Türkiye'nin İsrail'le Ticareti Durdurma Kararı Dünya Basınında Nasıl Yankılandı?