Canlı yayında cinsel hareketler yapan polis açığa alındı

Bir polis memurunun görüntülü konuşma sitesinde kadın kullanıcıya uygunsuz hareketlerde bulunması büyük tepki topladı. Emniyet Genel Müdürlüğü, olayı doğrulayarak polis memuru M.A.'yı açığa aldı ve hakkında idari soruşturma başlattı.

Bir polis memurunun görüntülü konuşma sitesinde kadın bir kullanıcıya uygunsuz hareketlerde bulunması sosyal medyada büyük tepki topladı. Kadın kullanıcının "Bu nasıl bir polis?" şeklindeki tepkisinin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü, polis memuru M.A.'yı açığa alarak hakkında idari soruşturma başlattı. Bu olay, polis teşkilatının toplumsal güvenlik konusundaki hassasiyetini yeniden gündeme getirdi.

Bir polis memurunun görüntülü konuşma sitesinde kadın kullanıcıya uygunsuz hareketlerde bulunması büyük tepki topladı.

"GÜVENLİĞİMİZİ NASIL SAĞLAYACAKSINIZ?"


Kadın kullanıcı, polis memurunun davranışlarını anlamayarak "Siz bizim güvenliğimizi nasıl sağlayacaksınız? Bu nasıl bir polis? Trafik polisi mi? Şikayet edeceğim seni" diyerek tepkisini dile getirdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI


Emniyet Genel Müdürlüğü, sosyal medyada yayımlanan görüntüdeki uygunsuz davranışlarda bulunan üniformalı şahsın polis memuru olduğunu doğruladı. Polis memuru M.A. açığa alındı ve hakkında idari soruşturma başlatıldı. EGM, bu durumun kamuoyuna saygıyla duyurulduğunu belirtti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.