Canlı yayında Erdoğan'ı yakacak Reza Zarrab itirafı!

Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’nın ABD’de tutuklanması hakkında konuşan yandaş gazeteci Cem Küçük, Erdoğan ve AKP’nin başından bu yanda inkar ettikleri Reza Zarrab ilişkileri hakkında çarpıcı itiraflarda...

Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’nın ABD’de tutuklanması hakkında konuşan yandaş gazeteci Cem Küçük, Erdoğan ve AKP’nin başından bu yanda inkar ettikleri Reza Zarrab ilişkileri hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.

Atilla’nın 17-25 Aralık operasyonunun ardından 7 kez ABD’ye gittiğini anacak hiç birinde işlem yapılmadığını söyleyen Küçük, tutuklama kararının ABD’nin Türkiye’ye yönelik bir operasyonu olduğunu söyledi.

Trump’ın da AKP’nin beklediği gibi çıkmadığını söyleyen Küçük, Zarrab’ın tutuklanmasının Erdoğan’ı yargı karşısına çıkarma operasyonunun bir parçası olduğunu ve Halkbank’ın Eski Genel Müdürü Süleyman Arslan’ın evinden çıkan paraların da FETÖ’cü polisler tarafından konulduğunu söyledi.

Küçük, ''O zaman para neden Süleyman Arslan’a faizi ile geri ödendi’ sorusu karşısında ise ''Onu kendisine sorun’ diyerek açıklama yapamadı.

“ZARRAB HÜKÜMETİN ADAMI, ERDOĞAN GÖREVE VERDİ''

Erdoğan, Reza Zarrab ABD’de tutuklandığı dönemde, “Bu konu aslında ülkemizi ilgilendiren bir konu olmadığı gibi gerekçesini görmeden bir değerlendirme yapmayı doğru bulmuyorum'' demişti. Dönemin AKP Sözcüsü Ömer Çelik ise olayı, “Amerika’daki bir savcının tasarrufu. Bu olaydan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın ya da AK Parti’nin herhangi bir şekilde yan yana anılması dahi söz konusu olamaz'' diye değerlendirmişti.

Ancak,Cem Küçük televizyonda yaptığı açıklama ya da konuşmada tam tersini belirterek, "Zarrab’ın AKP Hükümetinin adamı" olduğunu ve Erdoğan’ın verdiği görevle İran’a uygulanan ambargoyu delecek bir organizasyon kurduğunu, böylece "Halkbank’a ve Türkiye’ye milyonlarca dolar kazandırdığını" söyledi. Bu sözler, tam da ABD'nin yönelttiği suçlamalarla örtüştüğü için, Cem Küçük istemeden de olsa, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da yakacak bir tanıklık yaptı.

4 ESKİ BAKANI UYARDI: GİTMEYİN SİZİ DE TUTUKLARLAR

''Erdoğan’ı yargılamak istiyorlar’ da diyen Küçük, adları 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmasında geçen dönemin bakanlarının uluslarası mahkemelerde yargılanabilecekleri belirtti. Cem Küçük, haklarında yolsuzluk iddias olan 4 eski bakanı da “ABD’ye sakın gitmeyin, sizi de tutuklarlar'' diye uyardı.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı
Lexus, Türkiye'de yeni modeli LBX'i tanıtımını yayınladı
En uzun menzile sahip elektrikli otomobiller listesi açıklandı!