Canlı yayında esnasında uyuşturucu içen 2 genç tutuklandı

İnegöl'de biri kadın 2 kişi, sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın açarak, uyuşturucu madde kullandı. Yakalanan Azra S. ve Emre S.’nin daha önce uyuşturucu suçlarından sabıkalı olduğu ortaya çıktı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Olay Bursa'nın İnegöl ilçesinde dün meydana geldi. Sosyal medya platformu İnstagram üzerinden canlı yayın başlatan biri kadın 2 kişi, yayın esnasında kamera önünde uyuşturucu madde kullanmaya başladı. Yayını izleyen vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Gelen ihbarlar üzerine harekete geçen İnegöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, iki kişinin peşine düştü.

Adresleri belirlenen Azra S.(19) ve Emre S.(23) gözaltına alındı. Yapılan aramada zanlıların üzerlerinde bir miktar uyuşturucu madde ile uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Emniyetteki sorgularının ardından ‘uyuşturucu kullanımına özendirme’ suçundan adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi. Emre S.’nin uyuşturucu kullanımı ve ticaretinden 15 ayrı, Azra S.’nin ise uyuşturucu kullanmaktan dolayı 3 ayrı suç kaydının olduğu tespit edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Ankara, Şiddetli Sel İle Mücadele Ediyor!
Kütahya'da Dedikodu Tartışması Kanlı Bitti: 2 Kişi Hayatını Kaybetti
Bu görüntüler Konya'dan!: Kan gibi göl birden yok oldu!
175 milyon euroluk cin çıkarma vurgunu! "Ölüm büyüsü" yalanıyla yıllarca kandırdı
AK Partili iki belediye meclis üyesi istifa etti