Canlı yayında küçük kızı taciz etmişti: Tacizci fenomen tutuklandı

YouTube'da 400 bin takipçisi bulunan Gökben Duman, canlı yayınlarında küçük yaşta kız çocuklarına yönelik müstehcen davranışlar sergilediği iddialarıyla gündeme geldi. Eskişehir Emniyeti, yapılan şikayetler üzerine Duman'ı gözaltına aldı.

YouTube'da 400 bin takipçisi bulunan Gökben Duman, çocukların sıkça izlediği yayınlar yapmasıyla tanınıyordu. Ancak son günlerde, Duman'ın sosyal medya canlı yayınları sırasında küçük yaştaki kız çocuklarına yönelik müstehcen hareketlerde bulunduğu iddiaları gündeme geldi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bu iddialar üzerine harekete geçti ve Gökben D. hakkında gelen şikayetler doğrultusunda bir soruşturma başlattı. Sosyal medya platformlarında, Gökben D.'nin tutuklanması için kampanyalar düzenlendi ve canlı yayınları sırasında çekilen videolar paylaşıldı. Bu videolardan birinde, Gökben D.'nin şehit oğlu olduğunu belirten bir çocuğa karşı rahatsız edici bir davranış sergilediği görüldü.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla, Gökben D. evinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından, elleri kelepçeli bir şekilde adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Duman, tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.