Canlı yayında şok, Esra Erol hemen yayını kesti!

ATV'de yayınlanan Esra Erol’da programında canlı yayında ilginç anlar yaşandı. Programın sunucusu Esra Erol dediğini yaptı ve canlı yayında

ATV'de yayınlanan Esra Erol’da programının canlı yayınında ilginç anlar yaşandı. Programın sunucusu Esra Erol dediğini yaptı ve canlı yayında Ezgi ile Hüseyin çiftini evlendirdi. Ekran başındakiler aileler gelecek mi diye merak ederken canlı yayında bir son dakika şoku yaşandı.

Esra Erol canlı yayında dediğini yaptı ve Ezgi ile Hüseyin'i evlendirdi. Nikah kıyılırken bir son dakika şoku yaşandı. Mynette yer alan habere göre, Esra Erol duydukları karşısında hemen bağlantıyı kestirdi. Herkesin merakı Ezgi ile Hüseyin'in ailesinin nikaha gelip gelmeyeceğiydi.

[caption id="attachment_119548" align="alignnone" width="690"] Ekran başındakiler aileler gelecek mi diye merak ederken canlı yayında bir son dakika şoku yaşandı.[/caption]

BEDDUALARLA CANLI YAYINI TERK ETMİŞTİ!

Ezgi'nin annesi Elif Dikilitaş beddualarla canlı yayını terk etmişti. Esra Erol onlara son bir çağrı yapmıştı.

Bugün Ezgi ile Hüseyin'in büyük aşkında herkesin merak ettiği büyük gündü. ATV canlı yayınında Esra Erol dediğini yaptı ve Ezgi ile Hüseyin'in nikahını stüdyoda kıydırdı. Ezgi gelinliği ile dikkat çekerken, nikahlarını Esenler belediyesi memuru kıydı. Herkesin merak ettiği konu Ezgi ve Hüseyin'in ailesinin nikaha gelip gelmeyeceğiydi. Daha önce hiçbir şekilde yayına çıkmam diyen Hüseyin'in babası oğlunu mutlu gününde yalnız bırakmadı ve eşi Olcay hanımla nikahta hazır bulundu.

[caption id="attachment_119556" align="alignnone" width="690"] Ezgi gelinliği ile dikkat çekerken, nikahlarını Esenler belediyesi memuru kıydı. Herkesin merak ettiği konu Ezgi ve Hüseyin'in ailesinin nikaha gelip gelmeyeceğiydi.[/caption]

İlgili haber: 

Canlı yayında ortaya çıktı! 14 yaşındaki çocuk hamile kaldı,

para için bir evli bir erkekle evlendirildi 

Esra Erol‘un programına katılan bir kadının, 14 yaşında maruz kaldığı istismar sonucu hamile kalan kızını evlendirdiği ortaya çıktı. “Kızımı babası yüzünden evlendirdim” diyen kadın canlı yayında gözaltına alındı.

ATV ekranlarında canlı yayınlanan Esra Erol’un programında çocuk istismarının ardından yaşanan olaylar ifşa oldu. Rafet Demirel’in kızını arama gerekçesiyle katıldığı programda, şu anda 16 yaşında kız çocuğunun 14 yaşındayken istismara maruz kaldığı ve hamile olduğu ortaya çıktı.

İlgili  Haber:

RTÜK, 2019’da yandaşlara çalıştı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) son bir yılda yandaş kanallara tüm şikayet ve ihlallere karşın ceza vermediği ortaya çıktı.

Birgün’den Hüseyin Şimşek’in haberine göre, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) son bir yılda yandaş kanallara tüm ihlallere karşın ceza vermediği ortaya çıktı. CHP kontenjanından RTÜK’e seçilen İlhan Taşcı, kurumun bir yılda aldığı kararları ortaya koyan bir rapor hazırladı. Rapora göre, 2019 yılında başta kadınlara yönelik olmak üzere dizilerdeki şiddet görüntüleri şikayet edilen konular arasında ilk sırayı aldı. En çok ceza alan yayınlar arasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun eleştirdiği dizilerin bulunması dikkati çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı