Canlı yayında şok! O büyük kavga! 'Anca otur sen izle'

Magazin dünyası bu kavga ile çalkanmaya devam ediyor! Sarıoğlu ve Çevik canlı yayında şok bir tartışma yaşadı! İkili arasında tansiyon bir anda yükselirken dedikleri sözler duyanları şok etti! Birbirlerine öyle şeyler söylediler ki..

Söylemezsem Olmaz sunucu Hande Sarıoğlu ile Yağmur Çevik canlı yayında kavga etti. İkilinin arasında geçen diyalog izleyenleri şaşkına çevirdi. Kimse ne olduğunu anlamadı, her şey bir anda kaosa dönüştü.

BAZI OYUNLAR YAPIYORLAR
Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz'dan bahsetmişken, bir anda heyecan kattılar. "Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya derken Hasan Can nereden çıktı?" Çevik, Sarıoğlu'nun karşısına çıktı.

Çevik, "Hande, ne yapmak istiyorsun? Şu anda ne yapıyorsun?" Yağmur Çevik, Hande Sarıoğlu'na bağırarak kendisinin her zaman bu tavrını sergilediğini söyledi.

 

GÖRÜŞLER AÇIKTI: OTURUN İZLEYİN!
Sarıoğlu'na Hasan Can'la ne alakası olduğu sorulduğunda Sarıoğlu şöyle cevap verdi: yaralı.

Çevikin "Dergiyi bilmiyorsun, bırak gitsin." Bir sayfa içinde bir sayfa yapılır. Bazı dergilere bakın. Sarıoğlu, "Gazeteyi bilmiyorum, Art'la konuşayım" yanıtını verdi:

"Kahveni iç. "Neden sinirleniyorsun, kahveni iç" diyen Hande Sarıoğlu, gazeteyi işaret ederek şöyle konuştu: elindeki bardak Yağmur Çevik'e "Bu sensin, sensin. En çok sensin."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Sunumlarla küçüklere nasıl yemek yedirilir?
En çok çalınan otomobiller ve nedenleri
Alışkanlıklarınız entelektüel olup olmadığınızı ortaya koyuyor!
Şarj cihazları kullanılmadığı zamanlarda fişte bırakılmamalı
Canan Karatay: Ev Temizliğinde Sirkenin Gücü